Autor Tema: Kupio bih novu Superbicu  (Pročitano 21568 puta)

0 članova i 20 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži nebojsar

Odg: Kupio bih novu Superbicu
« Odgovor #165 poslato: 30. Jul, 2015. 08:30 »
Ne kasno, u najbolje vreme, i ja planiram tada :) Usput bice manje guzve na putu, moze auto bolje da isproba.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže Crveni gormit

« Odgovor #166 poslato: 05. Avg, 2015. 21:21 »
majko mila, samo ne Korida crvenu, ta boja jedino može da prođe na Citigo-u i Koka-Kolinim Fabijama, na Superbu bi bila prava katastrofa... divim ti se kolega kada ovako krupnu stvar prepuštaš ženi, bolje da si joj prepustio izbor jelkice osveživača unutrašnjosti hehehe =))
meni je crvena fabija treci crveni auto po redu, za redom.

valjda sam se navikao na ljubavnu boju

Van mreže Filip

« Odgovor #167 poslato: 05. Avg, 2015. 21:25 »
na jednim kolima stoji, na drugim ne, stvar ukusa ;)

Fabia i Rapid Spaceback su mi ok u toj boji, a Octavia i Superb nikako :)
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže Turbo

« Odgovor #168 poslato: 07. Avg, 2015. 08:42 »
Nikako crveni Superb. Ali zato bordo metalik :-)
Golf 2 je bio u Corrida red boji hahaha, ladno.

Van mreže mirkuk38Započeo temu

« Odgovor #169 poslato: 11. Sep, 2015. 14:55 »
Auto je na carini, ali lezilebovići ne rade vikendom, tako da će se ocariniti tek u ponedeljak. Auto preuzimam u utorak popodne ili sredu ujutru.  Can't wait  hearcut

Van mreže Neba

« Odgovor #170 poslato: 11. Sep, 2015. 15:42 »
СИТНОООО  ^-^ ;D
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #171 poslato: 11. Sep, 2015. 20:02 »
Super! Cestitam!
Znaci uskoro ocekujemo fotke?
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

« Odgovor #172 poslato: 15. Sep, 2015. 16:43 »
Superbica stigla kući... u Krnjači su bili full ekspeditivni, vidi se da su uigran tim. Kada sredim auto, pašće i par fotografija. Nisam dao da ga peru (trenutno je sav prašnjav).. mora to kod profesionalca u Sr.Mitrovicu na detailing, onda Bataja da se stakla dovedu u red, pa će ličiti na nešto. Večeras stavljam nove 19" felnice. Samo da predahnem malo.

Konačno  :RR)

ps. Supruga je vozila auto od salona do kuće, i već su je na semaforu cimali za auto.. tako da je zadovoljna i ne zvoca mi zbog troška :)

Na mreži hakkler

« Odgovor #173 poslato: 15. Sep, 2015. 17:25 »
Čestitam..nego malo sam se pogubio..iako si naveo da boja nije tolko bitna..

Koje je boje SuperBica sa kojom ste došli do doma? :D

Van mreže Filip

« Odgovor #174 poslato: 15. Sep, 2015. 19:50 »
čestitam! :bravo: beer1

nego,

Supruga je vozila auto od salona do kuće

ti baš imaš poverenja u nju  :B=)
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

« Odgovor #175 poslato: 15. Sep, 2015. 22:27 »
"Business Grey Metallic", mislim da je ranije ista ta boja nosila ime "Metal Grey" ... tu smo boju uzeli.

Nabacio sam danas felne sa gumama 245/40/19... auto je i dalje udoban, nemam zamerki. Ali imam "zamerku" na OMV  hearcut.

G.Vinko mi je rekao danas da je dosuo 5l goriva na fabričkih 3l, i da sam sada miran 100km :). Kaže da je to njegova praksa i da ne dozvoljava da neko krene iz salona i da mu auto stane na putu do pumpe :).
Auto je imao pređenih 19km, kada sam došao da natočim, dakle nekih 6.5l dizela je bilo u njemu. Čepirao sam auto... ali baš baš, do čepa. Ovo je rezultat:

Dakle, u auto može da se nagura ~77 litara, iako kataloški prima 65 litara.

wac1

ps. Auto je na izlasku iz salona sa 8l minus par kilometara što je imao pređenih, pokazivao "range" od nekih 6km. Ubrzo je to palo na 0km, iako je imao nekih 7l u njemu. Eto.. isto zanimljiva informacija.. kada padne na nulu, imate autonomiju od još ~100km.

Van mreže ugi85

« Odgovor #176 poslato: 15. Sep, 2015. 22:37 »
Nista cudno jer je visak zavrsio u crevu za odusak. Kod mene na Fabiji u rezervoar od 45l staje negde oko 56-57l.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

Van mreže jovan.ilic.89

« Odgovor #177 poslato: 15. Sep, 2015. 22:44 »
Dakle, u auto može da se nagura ~77 litara, iako kataloški prima 65 litara.
ps. Auto je na izlasku iz salona sa 8l minus par kilometara što je imao pređenih, pokazivao "range" od nekih 6km. Ubrzo je to palo na 0km, iako je imao nekih 7l u njemu. Eto.. isto zanimljiva informacija.. kada padne na nulu, imate autonomiju od još ~100km.

Честитам на ауту, много гума да потрошиш и само редовне сервисе да радиш beer1 Једва чекам да отвориш гаражу, да поставиш фотке итд...

Е сад...није баш тако што се тиче домета, без љутње - мало си се залетио... Било би лијепо кад би могло да се вози још 100-ак километара у тренутку када BC покаже аутономију од 0 километара ;D Домет се рачуна на основу просјечне потрошње (не знам тачно како код тебе рачуна јер је Maxi dot и има много више меморије, видјећеш већ у упутству, али рецимо на мом простом BC-у рачуна на основу просјечне потрошње у последњих 50 километара). Елем, твој ауто је тих 19 километара прешао од фабрике до салона, вожен по 1-2 километра, много рада у леру, тест вожња и сл. Ни данас сигурно није прошао много боље, упаљен, одрадио, помјерен са камиона у радионицу на нулти сервис, па до салона, радио у леру испред салона, помјеран је за по пар метара тамо-овамо, и вјероватно је у неком тренутку имао забиљежену "просјечну потрошњу" од 20+ l/100km. Наравно да не може бити прецизан у том тренутку, те да ти приликом кретања са 7-8 литара у резервоару имаш прогнозиран домет од 6 километара па убрзо и 0 :)

Осим тога, нормална је појава да у резервоар стаје више него што је декларисани капацитет, фабрика то не рачуна "до чепа", као ми :) Ја у моју Фабију редовно сипам 55 литара (декларисан капацитет 45), то је оно што би рекли "на одушак", а до чепа ми стаје око 57-58 литара :)

Van mreže zoranius

« Odgovor #178 poslato: 16. Sep, 2015. 08:07 »
Ovo sa kolicinom goriva u rezevoaru kod kupovine me jako nervira. Kupis auto od >20000 evra i cim ga preuzmes trcis na prvu pumpu da ne ostanes bez goriva. Oktaviju kada sam preuzeo vec sam pomislio da cu ostati bez goriva, OMV na Zrenjaninskom putu je istakao dizel, NIS kod Bogoslovije isto tako. vec je pocela panika da me hvata da li cu stici do pumpe u Carli Caplina (ona mi delovala najbliza u toj panici). Superb sam uzeo van Beograda i kada sam ga preuzeo bilo je goriva u njemu da nije usao ni u crveno. Ne znam da li je prodavac sipao ili je toliko bilo fabricki. Uglavnom prijatno su me iznenadili sa kolicinom.
  • Vozi: Superb 2.0TDI Ambition +

Van mreže nikola indjija

« Odgovor #179 poslato: 16. Sep, 2015. 14:09 »
Ovo sa kolicinom goriva u rezevoaru kod kupovine me jako nervira. Kupis auto od >20000 evra i cim ga preuzmes trcis na prvu pumpu da ne ostanes bez goriva. Oktaviju kada sam preuzeo vec sam pomislio da cu ostati bez goriva, OMV na Zrenjaninskom putu je istakao dizel, NIS kod Bogoslovije isto tako. vec je pocela panika da me hvata da li cu stici do pumpe u Carli Caplina (ona mi delovala najbliza u toj panici). Superb sam uzeo van Beograda i kada sam ga preuzeo bilo je goriva u njemu da nije usao ni u crveno. Ne znam da li je prodavac sipao ili je toliko bilo fabricki. Uglavnom prijatno su me iznenadili sa kolicinom.
Meni su izasli(A.Č) u susret doneli mi auto kuci na šlepi.
  • Vozi: skoda oktavia 3 1.2 tsi 105hp+seat cordoba 1.9sdi+fiat ducato 2.8 jtd