0 članova i 29 gostiju pregledaju ovu temu.
majko mila, samo ne Korida crvenu, ta boja jedino može da prođe na Citigo-u i Koka-Kolinim Fabijama, na Superbu bi bila prava katastrofa... divim ti se kolega kada ovako krupnu stvar prepuštaš ženi, bolje da si joj prepustio izbor jelkice osveživača unutrašnjosti hehehe
Supruga je vozila auto od salona do kuće
Dakle, u auto može da se nagura ~77 litara, iako kataloški prima 65 litara.ps. Auto je na izlasku iz salona sa 8l minus par kilometara što je imao pređenih, pokazivao "range" od nekih 6km. Ubrzo je to palo na 0km, iako je imao nekih 7l u njemu. Eto.. isto zanimljiva informacija.. kada padne na nulu, imate autonomiju od još ~100km.
Ovo sa kolicinom goriva u rezevoaru kod kupovine me jako nervira. Kupis auto od >20000 evra i cim ga preuzmes trcis na prvu pumpu da ne ostanes bez goriva. Oktaviju kada sam preuzeo vec sam pomislio da cu ostati bez goriva, OMV na Zrenjaninskom putu je istakao dizel, NIS kod Bogoslovije isto tako. vec je pocela panika da me hvata da li cu stici do pumpe u Carli Caplina (ona mi delovala najbliza u toj panici). Superb sam uzeo van Beograda i kada sam ga preuzeo bilo je goriva u njemu da nije usao ni u crveno. Ne znam da li je prodavac sipao ili je toliko bilo fabricki. Uglavnom prijatno su me iznenadili sa kolicinom.