Autor Tema: Kupio bih novu Superbicu  (Pročitano 21828 puta)

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Sreten

Odg: Kupio bih novu Superbicu
« Odgovor #60 poslato: 20. Nov, 2014. 14:57 »
Uzmi hlađenje sedišta obavezno ;)
  • Vozi: Skoda Superb II 1.9TDI, Honda Accord CU2 2.4 i-Vtec, Honda Civic TypeR FN2

Na mreži zoranius

« Odgovor #61 poslato: 20. Nov, 2014. 15:09 »
Sto je lepo kad se razbacujes sa tudjim parama. Krcas auto sa opremom a drugi to kao treba da kupi i plati. Nisam siguran da bi iko od nas tako kupovao auto-krenes po dodatnoj opremi pa stavi sve sto mislis da ce ti ikad trebati bez obzira koliko to na kraju kosta. Cena takvog auta ce sigruran sam da prevazidje cenu koju bih ja dao za Skodu. Superb Ambition business ima sve sto u normalnoj upotrebi moze da zatreba. Ono sto bih ja voleo da imam na autu u Skodi nema ni kao dodatna oprema (zadnja kamera). Sve ostalo je po meni nebitno. Sem sto povecava cenu do nebesa, proverite samo koliko povecava i rok isporuke takvog auta.
  • Vozi: Superb 2.0TDI Ambition +

Na mreži hakkler

« Odgovor #62 poslato: 20. Nov, 2014. 15:18 »
ima zadnja kamera :)
možda ne za vaše tržište..ugl. oko 220 eura + columbus običan 1300eura a ako hočeš i TV kombinaciju na columbusu onda je cijena za to 2450 eura ;)

Van mreže nebojsar

« Odgovor #63 poslato: 20. Nov, 2014. 15:44 »
ovo greje kabinu, odn. šoferku odmah po startovanju motora... električni grejač

Sjajna stvar, pa u pravu si onda, to je onda mnogo bolje resenje.

Uzmi hlađenje sedišta obavezno

To ima u L&K paketu, verovao ili ne.

Sto je lepo kad se razbacujes sa tudjim parama. Krcas auto sa opremom a drugi to kao treba da kupi i plati.

Pa čovek sam odlučuje šta njemu odgovara, mi smo tu da kažemo šta mislimo da je korisno. Tebi je to kamera, kojoj ja lično ne vidim nikakvu svrhu na takvom autu, meni je to grejana šoferka kojoj ti možda ne vidiš svrhu itd...  Ja isto kad krenem u sledeći šoping pitaću ovde za savet ako nešto ne znam, ne znači da ću kupiti sve što mi kažu :)
« Poslednja izmena: 20. Nov, 2014. 15:51 nebojsar »
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže Sreten

« Odgovor #64 poslato: 20. Nov, 2014. 15:54 »
Sto je lepo kad se razbacujes sa tudjim parama. Krcas auto sa opremom a drugi to kao treba da kupi i plati. Nisam siguran da bi iko od nas tako kupovao auto-krenes po dodatnoj opremi pa stavi sve sto mislis da ce ti ikad trebati bez obzira koliko to na kraju kosta. Cena takvog auta ce sigruran sam da prevazidje cenu koju bih ja dao za Skodu. Superb Ambition business ima sve sto u normalnoj upotrebi moze da zatreba. Ono sto bih ja voleo da imam na autu u Skodi nema ni kao dodatna oprema (zadnja kamera). Sve ostalo je po meni nebitno. Sem sto povecava cenu do nebesa, proverite samo koliko povecava i rok isporuke takvog auta.
To sto je tebi normalno, ne mora biti i meni. Zašto je normalno da ima grejanje sedišta, a hlađenje ne? I to je potrebno leti, koliko i grejanje zimi.
  • Vozi: Skoda Superb II 1.9TDI, Honda Accord CU2 2.4 i-Vtec, Honda Civic TypeR FN2

Na mreži zoranius

« Odgovor #65 poslato: 20. Nov, 2014. 16:31 »
To i pricam, svako dodaje ono sto mu se svidja a covek treba da se izuje za pare a ne mi. Pitanje je koliko sve to ima upotrebnu vrednost (pa i ta zadnja kamera koju bih ja voleo da imam). Ovde je bilo price o Sunsetu, drugar to ima i po meni je to totalno bacena para jer se radi o nekom rupicastom materijalu koji uopste ne pravi hladovinu na zadnjim sedistima vec samo malo ublazi sunce koje i dalje ulazi (ali sada kroz te rupice).
U svakom slucaju covek treba da naruci u startu ono sto misli da mu treba i sta je spreman da plati jer svako kasnije budzenje je extra skupo. A opet treba da vodi racuna da li ce mu to sto sada plati koristiti. AKo pare nisu problem, kao sto sam vec na nekoj predhodnoj strani napisao, neka malo pogleda i automobile u toj klasi drugih prozvodjaca.
  • Vozi: Superb 2.0TDI Ambition +

Van mreže mirkuk38Započeo temu

« Odgovor #66 poslato: 20. Nov, 2014. 18:22 »
Ima li nešto isplativije od Škode? Peta vrata su obavezna.

Van mreže Sreten

« Odgovor #67 poslato: 20. Nov, 2014. 18:30 »
Možda honda Accord. To je opasan auto.

Van mreže nebojsar

« Odgovor #68 poslato: 20. Nov, 2014. 18:31 »

Novi ford Mondeo, sjajno izgleda, imas opciju petih vrata a moze jako lepo da se konfigurise za iste pare. Isti prtljaznik, dobre vozne osobine itd.

Van mreže mirkuk38Započeo temu

« Odgovor #69 poslato: 21. Nov, 2014. 09:02 »
Bio jutros u salonu, novi Mondeo im stiže za cca 2 meseca :(

Van mreže fobia24

« Odgovor #70 poslato: 21. Nov, 2014. 09:02 »
Isplativije, a da je kvalitetom kao škoda teško, bolje sigurno ima. Acord je opasan auto, u klasi je oktavije i ako izgleda veći. On će postojati za evropski kontinent samo do februara. Nakon toga honda povlači ovaj model iz evrope, bez naslednika i ostaće samo za SAD. Verovatno će i cene biti sa popustom, osim ako ne navale sa porudžbinama. Mondeo je takođe ekstra, ali izašao je novi model koji samo što nije krenuo kod nas. Cena mu neće biti isplativija, a u klasi je suberb-a. Mazda 3 sa 5 vrata je odlična kupovina, povoljnija od suberb-a svakako jer je u klasi oktavije. Za skoro iste pare kao suberb ima i mazda 6, ali to tebi ne odgovara jer ima samo sedan i karavan.

Van mreže nebojsar

« Odgovor #71 poslato: 21. Nov, 2014. 10:55 »
Bio jutros u salonu, novi Mondeo im stiže za cca 2 meseca :(

Ali izgleda surovo dobro i moze se naruciti i ponesto sto kod skode ne moze, na primer adaptivno vesanje.

Van mreže Sreten

« Odgovor #72 poslato: 21. Nov, 2014. 11:28 »
Kako Accord može biti i klasi octavie, kad je to auto dužine skoro kao Superb, uz to je mnogo kvalitetnije odrađen, pogotovo enterijer. Igrom slučaja posedujem i Accord, i što se tiče udobnosti tu je u rangu sa Superbom, ali je kabina bolje izolovana od buke, koža u enterijeru je kvalitetnija i nista u njoj ne zvecka od plastika. To mi smeta na Superbu, pogotovo se čuju zadnji tapaciri od vrata kada se pojača muzika. Ali to se može rešiti dampiranjem vrata, što ću uskoro i uraditi. Kod restyle Superba sam primetio da su to rešili i zvučna izolacija još bolja.  Kao da su čitali forume i uklonili većinu stvari na koje su se ljudi žalili.

Van mreže nebojsar

« Odgovor #73 poslato: 21. Nov, 2014. 11:33 »
Zavisi sta vozis, moj benzinac se ne cuje uopste  :P

Na mreži djordjebg

« Odgovor #74 poslato: 21. Nov, 2014. 11:35 »
Ja bih prednost dao Superbu. Evropski auto, servisna podrska jako dobra, sve od delova je dobaljivo  roku od 14 dana, a veliko je i trziste polovnih delova.
Ovo je ogromna prednost u odnosu na Hondu recimo. Ne sumnjam da je to dobar auto, ali Skoda je primerenija u nasim oklonostima.