Bio danas na NBG, prodavac Đorđe bio više nego uslužan, dovezao mi auto iz njihove perionice do salona, da ga semplujem na miru i u 'ladovini. Dobili su konačno i Ambition, a pored njega je bio i jedan Style od ranije.
Ovaj Ambition je spolja identičan Style-u... ima i hrom lajsnu na prednjem braniku dole, Kristallglasoptik...
U gepeku nema zatvorene boxove sa strane. Nijedan model nema punjivu baterijsku lampu u gepeku... izgleda da to mora da se doplati. Ambition nije bio u koži (što ja ionako ne bih birao), nema LED ambient paket što mi je must have

, nema zadnja grejana sedišta, nema DSG, prednje senzore itd...
U svakom slučaju, revidirao sam dodatnu opremu. Izbacujem kameru i Canton, a uzeću dodatnu prednju zaštitu karoserije, simply clever paket (koji uključuje gepek na struju) i Crew protect assist. Auto će najverovatnije biti beo sa antracit 19" felnama, blago zatmnjen. Otprilike ovako...

Verujem da ih neće biti puno u ovoj boji, a meni je baš baš kombinacija

.
Još se lomim oko: Candy White (uni boja), Laser White (metalik) ili Moon white (perla). Naravno, nema ni jedna jedina da se pogleda u nekoj od ovih boja

. Moraću napamet da poručim..

Spisak za sada izgleda ovako... Ambition + :
EM1 Driver alert - sistem upozorenja vozača za umor - 42€
PBA Fleet paket - 42€
PB0 El. podesivo sedište vozača sa memorijom i lumbalnom podrškom, osvetljen prostor za noge napred i pozadi - 510€
* ovo uključuje i retrovizore sa memorijom
PE2 Vazdušne zavese i bočni airbag - ovi napred i pozadi - 294€
PF0 Dodatna prednja zaštita karoserije - 114€
PKM Simply clever paket (el. otvaranje i zatvaranje vrata prtljažnika, mehanički sun screen na zadnjim staklima) - 330€
PK8 KESSY sistem sa start / stop funkcijom - 378€
PNC Light assist - automatska kontrola dugog svetla sa multifunkcionalnom kamerom - 270€
PWB Blind spot detect - 360€
3LE Kanta za otpatke - 18€
3N2 Pregrade za odlaganje sa poklopcem na bočnim panelima prtljažnika, cargo elementi - 18€
3U3 Mreža za prtljag - 18€
5MC Dekorativne lajsne Style - 108€
7E6 Dodatno el. grejanje motora - 150€
7M3 Ukrasni pragovi na vratima (napred i pozadi) - 60€
7W2 Crew protect assist - 150€
7X2 Prednji i zadnji parking senzori - 300€
Sutra idem do NBG i Krnjače da iskamčim dobru cenu i to je to...
U Nemačkoj postoji opcija doplate za LED ambient paket, kod nas još uvek nema... nadam se da je samo propust u katalogu. Kao što rekoh, to mi je must have. Ili sada da stigne uz auto, ili kasnije kroz rezervne delove da mi poruče...