0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
ALI, uopšte ne mogu da shvatim ugradnju LPG uredjaja u ovaj auto. Čemu to? Nije ti frk a da daš 30 soma EUR za kola, ali ti smeta što troši 12-14 u gradu? Po meni potpuni promašaj. Džaba elegance business, džaba DSG, džaba 1.8 motor i sva druga oprema kad pored DSG-a stoji ovaj prekidač za plin. Ako ništa drugo moglo je da se ubaci na neko bolje, manje vidljivo i mesto koje ne narušava estetiki enterijera.Što se mene tiče LPG uredjaji su mi opravdani samo kod službenih vozila, mala vozila čiji motori umeju dosta da potroše kad
Moj auto troši u gradu 10.1l prosek, dsg menjac, 2.0, dakle ovaj auto nema sanse da trosi vise od toga, trebalo bi da trosi manje (sem u nekoj sumanutoj divljoj voznji, koju opet ne vidim gde je ostvariva u bg) Ovo i jeste koliko vidim sluzbeni auto, ako prelazi bas velike kilometraze, moze i da se nadje opravdanje. Ja nisam mogao da nadjem za svoj auto racunicu jer cenu tog plinskog uredjaja ne mogu da isplatim u narednih 60k km, mozda i vise (jer sekvent tog tipa trosi i gorivo plus kosta skoro 2000 eu). Da ne pominjem ateste, boce, drndanja itd. Meni više bode oči kombinacija čip, turbo i plin.Posebna tema je to kako ce taj uredjaj raditi i kako ce se auto ponasati u narednih 50k km.
ovo je noviji model, nešto detaljnije?