Autor Tema: Prednovogodišnji skup u Zemunu by MOJA SKODA ZEMUN - DUŠKO ŠKODA  (Pročitano 1875 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dusko zemunZapočeo temu

EDIT:
mesto susreta :
prostor ispred RODE kod benzinske pumpe ZMAJ na autoputu u smeru ka Šidu ...
vreme okupljanja : subota 27.decembar 2014.godine od 12.30 do 12.55h

Zdravo drugari,
iako su neki od nas već saznali usmeno od mene, koristim priliku i da otvorim temu o želji za organizovanjem jednog okupljanja u Zemunu pred Novu godinu.
POVOD: ideja je da svi oni koji do sad nisu bili kod mene dodju na "čašicu" razgovora a sve u duhu želje da zajedno  obeležimo punih XY(ne smem da priznam koliko dvocifrenih godina) u škoda svetu... a i da iskoristimo priliku da napravimo jedan mini-karavanski skup na kom bi ekipa sa ŠKODAFORUMA.RS simbolično i zajedno prešla (nadam se tek otvoreni most ZEMUN BORČA) i napravili jednu PROMO VOŽNJU sa završetkom druženja u prostorima u kom trenutno funkcionišemo ... u Zemunu ... (adresa i mesto okupljanja "svadbene" povorke bili bi naknadno objavljeni)

S obzirom da je termin za kad sam planirao ovaj skup u vreme prednovogodišnjih gužvi (subota 27.12.2014 od 10.30 do 14-15h )verujem ipak da ćemo da se okupimo u redovnom broju (mada opet ja imam najmanje prava da govorim o prisustvu skupovima... )

Naravno, zamisao je da nas po povratku sa kružne vožnje u Zemunu kod mene dočekaju svežu vruće kobasice i još poneke preradjevine MESARE JANČIĆ koja je nadaleko poznata po ovim specijalitetima i da uz već poznatu RADŽU, izanaliziramo godinu koju ispraćamo ...
ono što želim takođe da kažem a da ne ponavljam za ubuduće... sva organizacija ovog skupa je moja briga i svi ste pozvani, samo ću kako vreme bude prolazilo  biti primoran da zbog procena KILOMETRAZE kobaja koje planiram da naručim  napravimo jedno listu prijava kako ne bi bilo iznenadjenja ...

Nadam se da ćemo zajednički kao i  do sad uspeti da sprovedemo ideju u delo

Pozdrav svima ...

Duško
« Poslednja izmena: 25. Dec, 2014. 01:04 Karlheinz Hell »
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže Karlheinz

Odg: Prednovogodišnji skup u Zemunu by MOJA SKODA ZEMUN - DUŠKO ŠKODA
« Odgovor #1 poslato: 04. Dec, 2014. 22:55 »
Lepo, onda spremaj se za goste :-)
  • Vozi: Yeti

Na mreži MAKS

« Odgovor #2 poslato: 05. Dec, 2014. 09:26 »
Svaka cast lepo.
Posto smo komsije eto mene . Samo resi sta treba se donese i tu smo . Ako nebude neki veliki kijamet tu sam.
Hvala lepo na pozivu.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže bole

« Odgovor #3 poslato: 05. Dec, 2014. 19:14 »
Sve je to lepo,a sta ako ne zavrse most. ;)
  • Vozi: fabia 1,2 htp 47 kw 2003

Van mreže Cane

« Odgovor #4 poslato: 05. Dec, 2014. 19:37 »
Most je gotov samo da se pusti u promet.Bravo za akciju Dule. :RR)
  • Vozi: Škoda fabia 1,4 Mpi

Sve je to lepo,a sta ako ne zavrse most. ;)

lepo zapazeno ...
i ja sam se slicno zapitao i dao sebi rezervu da ga puste u saobracaj ... dan koji i kasnije... jer rok je  17.decembar ...
verujem da ce sve biti ipak kako treba ...
samo jos bih zeleo da osmotrim ... gde sa suprotne strane bi mogli da napravimO odmoriste ...
mislio sam da je mozda odlicna ideja da se provozamo do Autočačka u Borči  i da im spremimo jednu zajedničku čestitku za Novu godinu odlična ideja ...

hajde ako neko ima jos neke ideje , neka se slobodno javi ... mogli bi da napravimo lepu feštu ... a neke moje ideje po pitanju organizvana škoda kolone i konvoja preko mosta svakako bi morala da ne prodju nezapazeno ...

vise cemo o ovome sutra kod ARENE ...
POZDRAV I SVIMA ZELIM LEP POCETAK VIKENDA

Van mreže decha

« Odgovor #6 poslato: 06. Dec, 2014. 16:16 »
Super ideja za druzenje. Eto i mene u koloni :B=)
  • Vozi: skoda fabia 1.9tdi 2006

Van mreže Crveni gormit

« Odgovor #7 poslato: 07. Dec, 2014. 21:12 »
most treba svakako obici sto pre. mozda da se krene sa zrenjaninca? ako odgovara vecini

ukoliko sam slobodan dolazim, ali ne znam to sada

Van mreže Beli82

A da se sa Škoda kolonom pojavimo na otvaranju mosta i zablokiramo saobraćaj? Pa ljudi moji, ušli bi u istoriju, slika bi obišla Svet i sigurno bi dobili mesto u udžbenicima istorije! Doduše, posle bi sigurno ušli u "maricu", ali slava uvek ima svoju cenu!  =)) :B=)
  • Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.

pozdrav Beli
svakako da ideja o pojavljivanju na otvaranju mOsta je vec razmatrana... verujem da ce i ova ideja za 27decembar da prodje sasvim dobro opazeno ...

ideja za okupljanje na zrenjanincu je odlicna ukoliko imamo jos jednu kolonu, posto vecina clanova koja se izjasnila da ce verovatno doci je iz zemuna ili sa nbgd ...
svakako da mi je bila ambicija da sa dve strane krenemo ... mozda i istovremeno, ali nisam bio siguran da bi imali toliki odziv clanova da to ispadne bas onako odlicno ...
e tad bi mogli da razmisLjamo o tome ... kako banatski i sremski tabor skodinih fanova se simbolicno susrecu na  sredini mosta ...
u svakom slucaju ...
ideja okupljanje na banatskoj strani je odlicna...

neki preliminarni predlog za okupljanje sremske ekipe je na delu puta od restorana Savic do autokuce Kole kod Galenike ... (kad bude bilo vreme postavicu ilustracije kako bi svima bilo jasno )
jos 15 dana ...

Van mreže fobia24

« Odgovor #10 poslato: 12. Dec, 2014. 10:38 »
 :bravo: Ja kao što ti rekoh, potrudiću se da dođem, ali kako će mi verovatno biti radni dan i privatne obaveze baš te subote, voleo bih da dođem makar na kratko do radnje. Nadam se da ćemo se videti! ;)

zdravo drugari,
oduševljen sam izuzetno lepim odzivom na moju ideju da ovu godinu zaokruzimo još jednim okupljanjem i to baš u Zemunu. Hvala svima koji će se potruditi da baš tog dana izdvoje vreme i dodju makar na kratko do Zemuna, takođe, pozdravljam drugare se banatske strane koji predlažu da se okupimo sa one strane ... (trenutna je situacija takva da mi se čini da je većini mnogo pristupacnije i jednostavije da se upravo svi nadjemo sa zemunske, tj sremske strane ...)
zamolio bih u narednim danima sve one koji stvarno znaju da će moći da dodju taj dan da mi porukama u Inbox ili slično kao kad smo organizoavli skup u Košutnjake prijave svoje prisustvo, kako bi bili u mogućnosti da što bolje pripremimo druženje. takodje molim, sve one koji u to vreme budu u Postu i neće želeti da probaju kobasice posle vožnje da to najvae kako bi blagovremeno mogli da pripremimo zakusku i za njih ...
jos 14 dana do sledećeg okupljanja članova škoda foruma...
pozdrav svima

PS
u narednim danima ću postaviti detaljne mape i predlog mesta za okupljanje, ali prvo želim da otvpre most, pa ću proceniti gde nam je najbolje da se okupimo ...

Van mreže fabian

« Odgovor #12 poslato: 16. Dec, 2014. 13:14 »
Bravo Dule!Vidimo se! bravo2 beer1
  • Vozi: oktavia,1.9tdi,2005,elegance.superb2.0tdi,2011.

Van mreže slavonac

« Odgovor #13 poslato: 16. Dec, 2014. 13:54 »
Pozdravljam ideju...

Verujem da cemo se videti. ;)

Van mreže deejaymilosh

« Odgovor #14 poslato: 16. Dec, 2014. 15:11 »
Au vrlo rado bih došao ali nažalost neću moći da dođem.  :(  :( Pozdravljam ideju i nadam se da ćemo se videti na nekom skupu iduće godine.  :B=)  :B=) Pozdrav drugari
  • Vozi: Skoda Felicia 1.3 1998