Autor Tema: Zanimljivi oglasi  (Pročitano 20465 puta)

Panta72, soha93, petarp031 i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži Mareska

Odg: Zanimljivi oglasi
« Odgovor #285 poslato: 05. Sep, 2024. 14:44 »
Sta je problem sa poslednjom slikom? Mislis da je drugacija nijansa poda gepeka levo i desno?
Ovaj je bio vec u dva navrata, cini mi se i po nizoj ceni...
Meni je ovo daleko smislenija cena (da ne kazem i realna), nego 1.5tsi 2020-2021, sa 150kkm, a bude ih po slicnoj ceni ili vecoj ceni... Recimo: ovaj , ovaj ili ovaj

Kako vam se cini ovaj, mislim da nema boljeg motora od ovog?  :o
Ti si stavio sve u isti kos i stariji model i restilizovan i limuzinu i lubenicara :)
  • Vozi: Superb

Van mreže vojkan85

« Odgovor #286 poslato: 05. Sep, 2024. 14:46 »
Ja se nadam da nije rđa jer bi bila sramota. Dešava se, ne kažem da nije bilo primera i kod drugih proizvođača, ali da fotkaš i okačiš samo...
  • Vozi: Škoda Superb 3 Combi L&K 2.0TDI

Na mreži maradona

« Odgovor #287 poslato: 05. Sep, 2024. 14:47 »
Polovan, beli, Superb 1.5TSI za izbegavanje u širokom luku.
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

Na mreži Mareska

« Odgovor #288 poslato: 05. Sep, 2024. 15:07 »
@maradona
Mozda je u boljem stanju taj beli polovni ovde kupljen i odrzavan(ovlascenom) nego uvezen crn iz Nemačke kog je vozio turcin i servisirao kod rodjaka u garaži..

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #289 poslato: 05. Sep, 2024. 15:10 »
@maradona
Mozda je u boljem stanju taj beli polovni ovde kupljen i odrzavan(ovlascenom) nego uvezen crn iz Nemačke kog je vozio turcin i servisirao kod rodjaka u garaži..

A mozda je taj u Srbiji uzet za posao i vozilo ga njih 10. Stanje auta je stanje auta, nema mozda. Kad se auto prekontrolise gledaju se cinjenice ne predpostavke.
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #290 poslato: 05. Sep, 2024. 15:16 »
Jedino ako reja i plastika  :))

На овоме што је сигурно пластика се не виде прљавштина/промене, јасно се види да има на ономе што је сигурно метал, у унутрашњости, и на овом мањем делу за који није јасно да ли је пластика, па је прљаво, или је неки метални део на који се качи пластика, што значи да може бити и рђа.
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Na mreži Mareska

« Odgovor #291 poslato: 05. Sep, 2024. 15:19 »
A mozda je taj u Srbiji uzet za posao i vozilo ga njih 10. Stanje auta je stanje auta, nema mozda. Kad se auto prekontrolise gledaju se cinjenice ne predpostavke.
Bas o tome i pricam(pisem) prvo videti auto pa onda suditi.. nikako internet i forum pretpostavke...

Na mreži maradona

« Odgovor #292 poslato: 05. Sep, 2024. 15:38 »
@maradona
Opšte je poznato da su taksi vozila maksimalno sačuvana  bravo2

Na mreži Mareska

« Odgovor #293 poslato: 05. Sep, 2024. 15:45 »
@maradona
Kad bi video bilo koji moj auto posle 3,4 god koriscenja ne bi verovao u kakvom stanju budu i kako ih lako zamenim za noviji. Nije tema ostani u mislima da je bolje kupiti od Turcina auto iz Nemačke.

Na mreži maradona

« Odgovor #294 poslato: 05. Sep, 2024. 15:49 »
Ne znam zašto si se baš ti našao prozvan od toliko članova? Gde sam ja spominjao tvoj auto?
Što se tiče mog auta, oni članovi koji su uživo videli auto znaju celu priču, slobodno se javi da vidiš i ti.
P.S Crna ti daje +20% na damage.

Na mreži Mareska

« Odgovor #295 poslato: 05. Sep, 2024. 15:52 »
@maradona
Mene si citirao...
Nema potrebe da gledam da sam hteo stariji model i dizel uzeo bi ga..
Nije ni bitno bravo2

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #296 poslato: 05. Sep, 2024. 15:54 »
Bas o tome i pricam(pisem) prvo videti auto pa onda suditi.. nikako internet i forum pretpostavke...

Naravno. Sve umesto ovoga je suludo pricati.
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Na mreži maradona

« Odgovor #297 poslato: 05. Sep, 2024. 16:04 »
@Mareska nigde te nisam citirao, niti spomenuo, nego si ti mene, ali ajde, uživaj.

Van mreže Maksimus

« Odgovor #298 poslato: 06. Sep, 2024. 00:47 »
На овоме што је сигурно пластика се не виде прљавштина/промене, јасно се види да има на ономе што је сигурно метал, у унутрашњости, и на овом мањем делу за који није јасно да ли је пластика, па је прљаво, или је неки метални део на који се качи пластика, што значи да може бити и рђа.
Ako pricamo o ovome:

Jasno se vidi na crnog plastici da je neka prljavstina u pitanju.

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #299 poslato: 06. Sep, 2024. 07:47 »
Ако се погледа и десна страна, исте ситуације, изгледа да није све пластика већ да има још неки материјал, мало другачије боје, вероватно метал или шта већ, на шта се пластика качи, а ако је метал...
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023