Mareska, Panta72, soha93, petarp031 i 14 gostiju pregledaju ovu temu.
Sta je problem sa poslednjom slikom? Mislis da je drugacija nijansa poda gepeka levo i desno?Ovaj je bio vec u dva navrata, cini mi se i po nizoj ceni...Meni je ovo daleko smislenija cena (da ne kazem i realna), nego 1.5tsi 2020-2021, sa 150kkm, a bude ih po slicnoj ceni ili vecoj ceni... Recimo: ovaj , ovaj ili ovajKako vam se cini ovaj, mislim da nema boljeg motora od ovog?
@maradona Mozda je u boljem stanju taj beli polovni ovde kupljen i odrzavan(ovlascenom) nego uvezen crn iz Nemačke kog je vozio turcin i servisirao kod rodjaka u garaži..
Jedino ako reja i plastika
A mozda je taj u Srbiji uzet za posao i vozilo ga njih 10. Stanje auta je stanje auta, nema mozda. Kad se auto prekontrolise gledaju se cinjenice ne predpostavke.
Bas o tome i pricam(pisem) prvo videti auto pa onda suditi.. nikako internet i forum pretpostavke...
На овоме што је сигурно пластика се не виде прљавштина/промене, јасно се види да има на ономе што је сигурно метал, у унутрашњости, и на овом мањем делу за који није јасно да ли је пластика, па је прљаво, или је неки метални део на који се качи пластика, што значи да може бити и рђа.