Autor Tema: Koji sat nosite, i koji bi ste nosili? :-)  (Pročitano 18974 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže ИгоР

Odg: Koji sat nosite, i koji bi ste nosili? :-)
« Odgovor #45 poslato: 09. Jan, 2016. 21:58 »
Predobar!

TT
Тенкју...

Van mreže brele

« Odgovor #46 poslato: 10. Jan, 2016. 11:22 »
Imao sam neka kratka iskustva sa SMART satovima, narucio sam U8 smartwatch preko Aliexpressa i satic je bio simpatican, vezivao se preko Bluetootha na Android telefon, moglo se saq njim i pozvati, procitati SMS poruka, kao i svasta jos po nesto, lepo je izgledao ali...
Jedno malo igranje moje tada dvogodisnje cer i lagano cukanje o plocice rezultovalo je pucanje ekrana i to je bio kraj.
Tada je taj satic bio samo igracka, ne znam kakvi se satovi sada proizvode, pretpostavljam bolji, ali sad bih se pre odlucio za neki brendirani Smart watch nego za neki kineski od 30eura...
LG je imao neki zanimljiv sat, izgledao je kao classic sat sa sve kazaljkama i stopericama, sto je bila samo slika na perfektnom ekranu ali tada ga nisam mogao nabaviti a sada me nesto i ne zanima...
Trenutno nosim neki lepsi Sector i to je to, sat sluzi informaciji o vremenu a za prostor imam mobilni i GPS i svasta drugo...
Hvala, to mi treba, info iz prve ruke.
Ima takvih satova na KP, cene su oko 100eur, vidim na Aliexpress-u cene od 30ak $, valjda je to isti proizvođač.

Deluje fensi, ali ne znam kako se pokazao u nekoj dužoj eksploataciji, sem ako ne dođe u ruke dece :)

TT

• Vozi: Škoda Fabia mk2 1.2 htp

Van mreže brele

« Odgovor #47 poslato: 13. Jan, 2016. 10:57 »
Da li vam daluje pomalo gay? :)

Van mreže Beli82

« Odgovor #48 poslato: 13. Jan, 2016. 14:00 »
Meni ovaj prvi deluje kao sklepan iz dva sata...nekompletan, ćelav...a drugi je gej 110%.
  • Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.

Na mreži bugarin

« Odgovor #49 poslato: 13. Jan, 2016. 14:34 »
sto gej? msm koja je karakteristika gej satova :)

ja bih se odlucio za desni. nisam fan metalnih narukvica, a desni iako ima gumenu-plasticnu narukvicu, sa unutrasnje strane ima sloj koze koji daje prijatniji osecaj dok je sat na ruci. msm ja sad tu nesto komentarisem plasticne narukvice, a swatcheve nisam skidao sa ruke  =))
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže brele

« Odgovor #50 poslato: 13. Jan, 2016. 14:43 »
Isti sat je u pitanju (moto 360 2nd generation), narukvica je unela zabunu.
Zašto gay?
Bolje da ne objašnajvamo na šta nas asocira ovaj prenaglašen prsten na satu s desne strane  :B=)

Van mreže Beli82

« Odgovor #51 poslato: 13. Jan, 2016. 15:05 »
Brate, pitaš da li nam deluje gay, i kada dobiješ pozitivan odgovor pitaš zašto je gay? Pa brate na slici levo narukvica delujedobro ali sat kao sat je nekako nedovršen, sav zaobljen, kao ženski. Uz takvu narukvicu po meni ide moćnije kućište, možda digitalac ili digitalno-analogni. Ovaj desno neću ni da komentarišem...narukvica izgleda  kao ona što stavljaju mrtvacima na nožni palac u CSI Miami... Al' opet, to je moje mišljenje, moj ukus, verovatno ću opet dobiti minus zbog ovoga.  :B=)                                     Nikada ne bih ismevao čoveka da vidim da nosi taj sat. Možda bi ga eventualno pitao da li ima da se kupi takav model samo muški...  =))                                                                                                                                                                                           Ja lično volim metalne narukvice i metalna kućišta, pogotovo analogno-digitalne satove, dok mi plastična ili kožna narukvica ide samo uz G-shock i slično.

Van mreže brele

« Odgovor #52 poslato: 13. Jan, 2016. 15:26 »
Pitanje "zašto gay?" je tu bilo više retoričko, kako bih i ja dao svoje mišljenje, iako me, doduše, niko nije pitao :)

TT

Van mreže Beli82

« Odgovor #53 poslato: 13. Jan, 2016. 15:48 »
E pa ubo si ga iz prve.  :B=)  Kao što sam rekao, deluje mi nekako nekompletno, ćelavo...prosto mi nije za mušku ruku.

Na mreži bugarin

« Odgovor #54 poslato: 13. Jan, 2016. 16:16 »
stani bre koci :)

ja sam pitao koja je odlika "gej satova", posto mi je podela satova na gej i negej totalno nepoznata.

daj molim te oznaci u paintu ili PS taj prenaglasen prsten, i postavi sliku posto ne kapiram o cemu se radi, a po vasem poimanju i podeli  estetike ocigledno pripadam gej populaciji :)

msm, mozda je do mene. mozda cinjenica da ne patim od analne anksioznosti krivac. jbg, ne dokazujem svoju muskost metalnim narukvicama satova ili predimenzioniranim kopcama na kaisevima pantalona.
 o ukusima se po pravilu ne raspravlja, kao ni o gluposti.

pojam elegantnog sata je i kolega objasnio na jednoj od prethodnih strana, a sindrom kiselog grozdja verujem da ne treba objasnjavati :)
« Poslednja izmena: 13. Jan, 2016. 16:40 bugarin »

Van mreže Beli82

« Odgovor #55 poslato: 13. Jan, 2016. 16:42 »
Ja sam kratko i jasno naveo da mi taj sat nije za mušku ruku. Jednostavno ne vidim da bi ovakav sat mogao da stoji dobro muškarcu a da se pritom taj muškarac ne oblači kao Andrej(a) Pejić...Znam šta je elegantan, slim look sat, ali izgled ovog kućišta mi se ne sviđa.

Na mreži bugarin

« Odgovor #56 poslato: 13. Jan, 2016. 17:02 »
odlicno, delimicno si dao odgovor na pitanje koje i nije upuceno tebi :) , nego breletu koji je postavio slike i spominje prenaglaseni prsten.

ne sumnjam da znas sta je elegantan sat. samo sto se shvatanja elegancije razlikuju, kao i ukusi koje sam spomenuo u predjasnjem postu.

dakle, ti taj sat smatras gej satom ili zenskim satom?

inace, na slikama je moto 360 prve generacije. nacin kacenja narukvice se drasticno razlikuje izmedju prve i druge generacije.

Van mreže batke

« Odgovor #57 poslato: 13. Jan, 2016. 17:15 »
Možda nešto ovako
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže Beli82

« Odgovor #58 poslato: 13. Jan, 2016. 17:18 »
Pa eto, ja sam obrazložio moje mišljenje, a ti si u onom postu spominjao "vaše" tj naše poimanje, mišljenje nas, ostalih učesnika u diskusiji, pa reko' da ne ispadne da stvarno mislimo da si ti gej.  =))   Po nekom mom mišljenju, pokušali su da naprave neki "brzi" "space" sat, a da pritom ima klasičan slim, elegantan izgled. Meni opet izgleda kao nedovršen proizvod, al' #ebiga, tak'i smo mi, psihopate, ...ovaj, mislim, perfekcionisti!  :B=) :B=) :B=)

Van mreže ИгоР

« Odgovor #59 poslato: 13. Jan, 2016. 17:21 »
Оба сата су, по мени, одлична, али наруквица, у комбинацији са оваквим изгледом сата јесте мало пешкирска, из разлога јер се не шири у сусрет сату, па подсјећа на женски стил. Гумењак јесте визуелно гора опција у односу на метални, али је сат као сат, мени сасвим ок, само да су боље наруквице.