Autor Tema: Koji sat nosite, i koji bi ste nosili? :-)  (Pročitano 18996 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži bugarin

Odg: Koji sat nosite, i koji bi ste nosili? :-)
« Odgovor #60 poslato: 13. Jan, 2016. 17:48 »
Možda nešto ovako

ovo je po meni klasika. okrugli vrlo slican ima burazer u verziji DKNY, mislim cak da je isti model samo malo svetlija verzija (i EA i DKNY su tzv modni satovi, gde jaki brendovi uzimaju satove relativno kvalitetnih proizvodjaca i stavljaju svoj logo). ovaj drugi ali sa oznakom vacheron constantine sam dobio. neka kineska knock-off verzija jako loseg kvaliteta i finalne izrade, kako kucista tako i narukvice. ne kazem da je tvoj sat loseg kvaliteta, nego da sam ja dobio sat identicnog oblika koji je bio kanta.

Pa eto, ja sam obrazložio moje mišljenje, a ti si u onom postu spominjao "vaše" tj naše poimanje, mišljenje nas, ostalih učesnika u diskusiji, pa reko' da ne ispadne da stvarno mislimo da si ti gej.  =))   Po nekom mom mišljenju, pokušali su da naprave neki "brzi" "space" sat, a da pritom ima klasičan slim, elegantan izgled. Meni opet izgleda kao nedovršen proizvod, al' #ebiga, tak'i smo mi, psihopate, ...ovaj, mislim, perfekcionisti!  :B=) :B=) :B=)

opusteno, da li mislite da sam gej ili ne, to je vase licno pravo dok god se ne iznosi na forumu u pezorativnom smislu :) ovde se radi o tome da je sat klasifikovan kao gej. msm da je slika losa i da ne pokazuje pravu boju jer ja licno nigde nisam video ovu nijansu narukvice na moto 360. pre ce biti da je neka bez varijante. sat daleko od toga da je slim. nije doduse budilnik poput nekih diesel-a ili u-boata. ovo je pre smooth ili slick watch nego slim line watch. a povrh svega nije sat nego android sokocalo :))))))
« Poslednja izmena: 13. Jan, 2016. 17:51 bugarin »
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže batke

« Odgovor #61 poslato: 13. Jan, 2016. 19:20 »
Ovaj drugi (ne okrugli) služi skoro 10 godina. Narukvica nije original i menjana je do sada 5 puta...
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže brele

« Odgovor #62 poslato: 13. Jan, 2016. 21:02 »
@bugarin
Vezano za ovaj moto 360.
Meni lično ova levo kombinacija na slici što sam postavio i deluje ok, međutim ova desno kombinacija deluje malo gejevski zato što je narukvica uska, a sam sat baš naglašen i širok.

Ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja; moto 360 jeste elegantan i tu nema diskusije.

Ali eto, nekima se više sviđa, nekima manje, a nekima je u određenoj kombinaciji pomalo čak i gej.

TT

• Vozi: Škoda Fabia mk2 1.2 htp

Na mreži bugarin

« Odgovor #63 poslato: 13. Jan, 2016. 21:30 »
ok ljudi, svi se slozismo da su ukusi cudna stvar :)

nego na tebe, brele,  sam mislio zato sto si ti napisao nesto u fazonu: bolje da ne pisemo na sta nas podseca prenaglaseni prsten na satu sa desne strane. ne znam na sta mislis pod tim "prsten"
posto su satovi identicni, tj isti sat je u pitanju, sto ima levi ima i desni, pa i taj prsten (sta god to bilo). kako je onda desni gej a levi nije. jedino ako ne mislis na neki deo na narukvici sata: kopca ili nesto slicno.

mozda jeste narukvica malo uska za toliki mehanizam ali nije jedini.
mozda zbog boje izgleda tako, ali odnos narukvice prema kucistu ne odstupa od drugih proizvodjaca. satovi od 50mm imaju kaiseve-narukvice od 22-25mm. ovaj sat je 46mm a narukvice koje se prodaju za njega su od 22 do 25mm.

ovaj sat je veci od mog VE, i zbog oblika izgleda i mnogo deblji, tako da meni nije nista vise feminin nego bilo koji drugi oversized watch.

Na mreži zare

« Odgovor #64 poslato: 13. Jan, 2016. 21:51 »
Ni meni taj prsten nije jasan mada mene takvi satovi bas i ne zanimaju ;).

Van mreže brele

« Odgovor #65 poslato: 13. Jan, 2016. 23:01 »
@bugarin
Evo da obrazložim slikom :)
Na šta sam mislio kad sam spomenuo širok obruč i usku narukvicu
Sa metalnom narukvicom koja je samo malo šira, to izgleda skroz drugačije

free picture hosting

A evo kako to najskladnije izgleda na Festina čukici koju je zare postavio :)

picture uploader

Na mreži bugarin

« Odgovor #66 poslato: 13. Jan, 2016. 23:13 »
ma skonto sam ja tebe za to, i reko da "mozda" jeste malo preuska narukvica.

znaci na to si mislio kad si napisao "prenagalaseni prsten"?

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #67 poslato: 13. Jan, 2016. 23:17 »
Meni se ova cuka moto 360 uopste ne svidja iz razloga sto me podseca na solarni panel>bar moje misljenje  8)
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Van mreže batke

« Odgovor #68 poslato: 14. Jan, 2016. 09:02 »
Meni je sat skroz OK. Pri tom mislim na levu varijantu sa metalnom narukvicom, iako mi spoj narukvice i tela sata nije baš izveden najsrećnije, ali tako je dizajner zamislio. Ne znam zašto ste svi toliko protiv. Uostalom kako kaže izreka o ukusima se ne raspravlja.
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže batke

« Odgovor #69 poslato: 14. Jan, 2016. 09:06 »
Slažem se sa bugarinom da je narukvica ne desnom satu preuska, ali ni na levom nije bitno šira (ako je uopšte šira) već je dojam o širini iste stečen razdvajanjem narukvice i tela sata, odnosno ovakvim načinom kačenja koji se mnogima ne dopada.

Van mreže brele

« Odgovor #70 poslato: 14. Jan, 2016. 11:44 »
znaci na to si mislio kad si napisao "prenagalaseni prsten"?
Tako je  bravo2

Van mreže pepeljara

« Odgovor #71 poslato: 14. Jan, 2016. 15:41 »
Koristim Cover Co 100

Volio bi neku omegu :)
  • Vozi: Skoda Fabia 2 1.4 16v 2007

Van mreže TurboZapočeo temu

« Odgovor #72 poslato: 14. Jan, 2016. 23:30 »
Superluminova ne može ni vodu da nosi Seikovim Lumibrite-u. Najjači lume u klasi do 500-600€ a da nije tricijum.

P8 Lite TT

Van mreže kovač

« Odgovor #73 poslato: 10. Jul, 2016. 11:37 »
Po nekad jedan, po nekad drugi:

IMI

ZENITH СДЖ (Српске Државне Железнице)

:)

Van mreže Zarko

« Odgovor #74 poslato: 10. Jul, 2016. 12:28 »
Evo i ja da predstavim moj zadnji sat sto sam kupio, inace imam ih nekoliko ali ovaj zadnjih je trenutno stalno na ruci zato sto pratim puls i ostale zajebancije zbog povisenog pritiska slikacu i ostale satove kasnije i postaviti ovde slike

Sent from my iPhone