Autor Tema: Redovan Škoda skup, BG, Arena. 01.02.2015. u 14h  (Pročitano 497 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nikolajZapočeo temu

Redovan Škoda skup, BG, Arena. 01.02.2015. u 14h
« poslato: 01. Feb, 2015. 17:50 »
Vreme hladno i kišovito, prisutnih članova foruma nikad manje. Mislim da su nas forumaši iz ostalih gradova prevazišli brojčano, ako uporedimo broj članova u Beogradu i drugim gradovima. Bravo za njih.

• Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.

Van mreže dusko zemun

Odg: Redovan Škoda skup, BG, Arena. 01.02.2015. u 14h
« Odgovor #1 poslato: 01. Feb, 2015. 18:05 »
svaka cast najhrabrijima koji su se danas okupili pored auto puta ...
predlazem da vec jednom ozbiljno postavimo na razmatranje da se skup premesti na neko drugo mesto, posebno u ovakvim uslovima, u blizinu nekog trznog centra u kome postoji kafic sa solidnim cenama pica... jer ovo postaje veoma po mom misljenju neozbiljno ...
sta bi falilo da se skup nekad odrzi u garazi merkatora, tamo nedeljom nema guzve ... ili na platou ispred tc RODA NBGD ... ili na nekom slicnom mestu a u BGD ih stvarno ima dosta...
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže decha

« Odgovor #2 poslato: 01. Feb, 2015. 18:28 »
Ja prolazio pored arene, video ljude, svratio i na kraju otišao poslednji =))
  • Vozi: skoda fabia 1.9tdi 2006

Van mreže početnik

« Odgovor #3 poslato: 01. Feb, 2015. 20:20 »
Ajd radi preciznosti - zajedno smo napustili.

Van mreže decha

« Odgovor #4 poslato: 02. Feb, 2015. 09:38 »
Tačno tako, čak šta više kolega početnik je isparkirao posle mene :B=)
  • Vozi: skoda fabia 1.9tdi 2006

Van mreže dulefontana

« Odgovor #5 poslato: 02. Feb, 2015. 10:11 »
Svaka cast na skupu, ali nije istina da vas je bilo nikada manje. Jedno leto bilo svega tri clana, ako se ne varam beodex, bugarin i najdan.

« Odgovor #6 poslato: 02. Feb, 2015. 12:02 »
Svaka cast na skupu, ali nije istina da vas je bilo nikada manje. Jedno leto bilo svega tri clana, ako se ne varam beodex, bugarin i najdan.
Znam za taj tročlani letnji skup, samo sam se figurativno izrazio. Poenta je u tome da tog leta nismo imali ni blizu 1200 članova foruma, koliko ima sada, a od kojih je verovatno bar 2/3 iz Beograda.

Van mreže Sale Novi Beograd

« Odgovor #7 poslato: 02. Feb, 2015. 16:57 »
Jedva pet mesta ,,ugrabljenih,, na parkingu jedan pored drugog :D .. Svaka čast Nikolaju na zabeleženom skupu :)
  • Vozi: Skoda Favorit 136l 1991

Van mreže dulefontana

« Odgovor #8 poslato: 02. Feb, 2015. 18:05 »
svaka cast najhrabrijima koji su se danas okupili pored auto puta ...
predlazem da vec jednom ozbiljno postavimo na razmatranje da se skup premesti na neko drugo mesto, posebno u ovakvim uslovima, u blizinu nekog trznog centra u kome postoji kafic sa solidnim cenama pica... jer ovo postaje veoma po mom misljenju neozbiljno ...
sta bi falilo da se skup nekad odrzi u garazi merkatora, tamo nedeljom nema guzve ... ili na platou ispred tc RODA NBGD ... ili na nekom slicnom mestu a u BGD ih stvarno ima dosta...
Mislim da nema potrebe izmestati redovan skup koji je vec 3 i po godine na istoj lokaciji, pa cak je i decha (ako se ne varam) sam napisao da je video Skode pored autoputa i svratio. Mnogi clanovi su prolazili nedeljom tuda i gledali da li nekoga ima tu, pa svrate. Ne verujem da bi toliko bili zapazeni u garazama super marketa. Ok je da se povremeno organizuju vanredni skupovi kao sto smo imali priliku prosle godine da prisustvujemo (u mom slucaju na Kosutnjaku i kod tebe u garazi).
Isto tako ne vidim da situacija postaje neozbiljna, iskren da budem moj dolazak je odlozen usled finansija, a tek ne bih da pricam ukoliko se skupovi pomere u kafic da onda ne bih mogao da ispratim.
« Poslednja izmena: 02. Feb, 2015. 18:10 dulefontana »

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #9 poslato: 02. Feb, 2015. 18:13 »
Mislim da nema potrebe izmestati redovan skup koji je vec 3 i po godine na istoj lokaciji, pa cak je i decha (ako se ne varam) sam napisao da je video Skode pored autoputa i svratio. Svi clanovi prolaze nedeljom i gledaju da li nekoga ima tu, pa svrate. Ne verujem da bi toliko bili zapazeni u garazama super marketa. Ok je da se povremeno organizuju vanredni skupovi kao sto smo imali priliku prosle godine da prisustvujemo (u mom slucaju na Kosutnjaku i kod tebe u garazi).
Isto tako ne vidim da situacija postaje neozbiljna, iskren da budem moj dolazak je odlozen usled finansija, a tek ne bih da pricam ukoliko se skupovi pomere u kafic da onda ne bih mogao da ispratim.

IDEJA ZA izmeštanje skupova je potekla još ranije i davanje predloga da se skupovi odrzavaju na vise lokacija u gradu je nesto sasvim drugo ...
meni licno. lokacija pored auto puta od prvog dana nije ulila neku preveliku zelju za okupljanjem, a ni cinjenica da se preko 3 godine okupljamo tamo nije dovela nove clanove koji su nas zapazili ili kojima se ucinilo to nase okupljanje nesto interesantnim...
isto tako jutjubisanje i slikanje jednih te istih vozila u jednom te istom okruzenju ... ne znam, ali mislim da je to vec svim po malo postalo dosadno ...
i opet, postavljam pitanje sta ra lokacija pored arene moze svima nama da znaci ...
ja sam za to da se organizuju raznovrsniji skupovi, kojima cemo animirati vise mnogo vise ljudi i na kraju pokazati da postoji sposobnost inventivnosti na nivou SKODAFORUM.RS
oskreno mi je zao sto vecinu od nas finansije ogranicavaju da se vise posvetimo ovoj prici, ali opet ... ima tu jos dosta prostora za skupove i posete poput posete Alprosu i ... mnogim mestima gde bi mogli da se okupimo ...
nije sve u lovi ima nesto i u organizaciji ...
necu vise replicirati na ovu temu, bez konkretnog predloga i ideje za koju ce biti potrebno od zainteresovanih da samo dodju na lokaciju A ili B, ali ovo blejanje pored autoputa u razna nevremena ... je stvarno , meni licno postalo previs eCOPY PASTE

pratim stalno komsije Grke i nikad nisam video da su se 2x za redom okupili na istom mestu ...
a to da li je nekom ovo mesto okupljanja na 300m od gajbe ili 14km ... to je najmanje bitno ...

• Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže fabian

« Odgovor #10 poslato: 03. Feb, 2015. 12:19 »
Podrška za Duletove ideje o skupovima,makar u zimskom periodu.Finasijski trošak je isti  na parkinzima i u garažama...
  • Vozi: oktavia,1.9tdi,2005,elegance.superb2.0tdi,2011.

Van mreže bugarin

« Odgovor #11 poslato: 03. Feb, 2015. 12:35 »
Sama cinjenica da je skup odrzan kod arene, iako nije bio najavljen na forumu, meni govori dovoljno.
Ljudi znaju gde i kad, i vise im nije potreban poziv-obavestenje.
I iskreno, jako mi je drago zbog toga.

E sad, posto postoji tema koja se bavi idejama i predlozima vezanim za mesto odrzavanja skupa, postovi vezani za tu temu bice i prebaceni u tu temu.
Tema je inace sticky-lepljiva i nije je tesko naci u podforumu.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže deejaymilosh

« Odgovor #12 poslato: 03. Feb, 2015. 16:15 »
Izvinite ako malo skrećem s teme.
Ja baš danas razmišljao u Jagodini (bar po mom zapažanju) 80% škoda 20% svi ostali  :B=) :B=) i palo mi na pamet da sakupim ljude koji voze škode i da pravimo tako nešto i kod nas. Ali problem je što u jagodini postoji samo jedan čovek koji sredjuje i vozi škodu za koga sam znao i pre svog interesovanja za istu, dok svi ostali koji imaju škode nemaju takvih interesovanja. Tako da ćemo ipak posećivati skupove po drugim gradovima, (naravno dok se koliko toliko sredi auto)  bravo2 ,a ova vaša ideja mi se apsolutno sviđa. Što se tiče lokacija i kao što čika Duško reče animirana ljudi. Odemo u neki grad pa pored druženja malo vidimo znamenitosti i sl. Ako je neko od vas raspoložen da na leto napravimo druženje u Jagodini, javnite se, uvek sam za.  :B=) :B=) :B=) pozdrav  :RR)
  • Vozi: Skoda Felicia 1.3 1998

« Odgovor #13 poslato: 03. Feb, 2015. 17:43 »
"čika Duško"  =)) =)) =))

Na skupove dolaze ljudi bez ikakvih obaveza, sa nesređenim i sređenim Škodama, na čašicu razgovora o raznoraznim temama i bez ikakve surevnjivosti prema tome da li neko vozi stariju ili noviju Škodu, sređenu ili nesređenu. Ja sam bar to tako shvatio. A često se odrade i neke lagane intervencije, kao što su zamena sijalica, montaža ramova za tablice, lepljenje nalepnica, aktiviranje uspavanih funkcija preko lap-topa i drugo, što u kafiću složićete se ne bi moglo. Uostalom, pored same Arene postoji kafić u koji evo za dve godine koliko posećujem skup nismo nijednom otišli. Verovatno zato što nismo imali potrebu za tim. Zato mislim da ne treba menjati mesto redovnih skupova, sem ukoliko se dogovorom ne organizuje nešto drugo u to vreme ( kao Košutnjak ili Novi most ). Mene čudi, ponavljam, da od velikog broja članova Škoda foruma iz Beograda i okoline, pa i onih koji su vrlo aktivni na forumu, na redovne skupove dolazi relativno mali broj ljudi. Ovom prilikom ih pozivam da izdvoje malo svog slobodnog vremena i uživo na sledećem skupu podele sa nama svoja znanja, a i nedoumice ( ako ih ima ), vezane za najdraži nam brend - ŠKODU.

Van mreže deejaymilosh

« Odgovor #14 poslato: 03. Feb, 2015. 19:09 »
"čika Duško"  =)) =)) =))

Na skupove dolaze ljudi bez ikakvih obaveza, sa nesređenim i sređenim Škodama, na čašicu razgovora o raznoraznim temama i bez ikakve surevnjivosti prema tome da li neko vozi stariju ili noviju Škodu, sređenu ili nesređenu.
Slažem se ja sa tim nego nisam se lepo izrazio. Auto bi trebao da se sredi ako bih čak iz Jagodine dolazi na skup u Bg, Kg... Mislim on je i sad u voznom stanju i sve je ok ali amortizeri napred već počinju da skaču, skupila se zadnja desna opruga i neke gluposti. Nisam ja mislio da sad nešto budžim auto pa da dođem da se pokazujem. :D :D
  • Vozi: Skoda Felicia 1.3 1998