Škoda skup Smederevo 12.10. u 12:00
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Svaka cast na skupu, ali nije istina da vas je bilo nikada manje. Jedno leto bilo svega tri clana, ako se ne varam beodex, bugarin i najdan.
svaka cast najhrabrijima koji su se danas okupili pored auto puta ...predlazem da vec jednom ozbiljno postavimo na razmatranje da se skup premesti na neko drugo mesto, posebno u ovakvim uslovima, u blizinu nekog trznog centra u kome postoji kafic sa solidnim cenama pica... jer ovo postaje veoma po mom misljenju neozbiljno ... sta bi falilo da se skup nekad odrzi u garazi merkatora, tamo nedeljom nema guzve ... ili na platou ispred tc RODA NBGD ... ili na nekom slicnom mestu a u BGD ih stvarno ima dosta...
Mislim da nema potrebe izmestati redovan skup koji je vec 3 i po godine na istoj lokaciji, pa cak je i decha (ako se ne varam) sam napisao da je video Skode pored autoputa i svratio. Svi clanovi prolaze nedeljom i gledaju da li nekoga ima tu, pa svrate. Ne verujem da bi toliko bili zapazeni u garazama super marketa. Ok je da se povremeno organizuju vanredni skupovi kao sto smo imali priliku prosle godine da prisustvujemo (u mom slucaju na Kosutnjaku i kod tebe u garazi).Isto tako ne vidim da situacija postaje neozbiljna, iskren da budem moj dolazak je odlozen usled finansija, a tek ne bih da pricam ukoliko se skupovi pomere u kafic da onda ne bih mogao da ispratim.
"čika Duško" Na skupove dolaze ljudi bez ikakvih obaveza, sa nesređenim i sređenim Škodama, na čašicu razgovora o raznoraznim temama i bez ikakve surevnjivosti prema tome da li neko vozi stariju ili noviju Škodu, sređenu ili nesređenu.