Pozdrav! Zna li neko nešto o ovome? Negdje oko 3 mjeseca sam vlasnik vozila. Prilikom kupovine, sve u najboljem redu bilo, besprijekorno. Na moje opšte iznenađenje, iskipao sam najmanje 5L vode iz prostora za rezervnu gumu. Nemam pojma odakle i kako se voda uopšte mogla pojaviti tu. Primjerice, da je prokislo negdje, prijmetio bih, jer bi na tapetariji ili negdje pokazalo da doslovno curi, a u vožnji se da primjetiti ili prilikom uslaska u vozilo. Uostalom, voda uvijek ide na niže. Međutim, nije to slučaj. Mislio sam da je itison od gepeka na nekim mjestima i malo mokar od robe koja se prije par dana iz supermarketa utovarala dok je padala kiša, ali opet, ne bi baš toliko bilo na tim mjestima mokro, kao natopljeno, ali ne po cijelom tepihu - itisonu. Htio sam da podignem itison da se malo zrači, kad imam šta i da vidim... Gotovo napunjen prostor vodom. Pretpostavljam da se tokom vožnje preljevalo pa je pokazalo na itisonu, a po tome sam i skontao da postoji problem. Je li se neko susretao sa ovom problematikom i kako istu riješiti? Unaprijed zahvalan,