0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
dragi forumasi, do aprila 2014, bilo je moguce ubaciti svaki motor koji je ubacivala fabrika u oblik skoljke koji imate, ali posle aprila 2014. situacija se dosta promenilaverujem da niko nece imati zivca da cita koja je procedura u pitanju i koliko je potrebno para da se sve to odradi . red velicina je takav da se vise isplati baciti auto koji imate i kupiti drugi auto nego proci kroz golgotu koju treba da prodjete .odradio sam prebacivanje iz oktavije 2.0 benzinu 1.9tdi i sve je bilo po Zakonu i mogu samo da kazem, da sam to uradio SAD I NIKAD VISE ... srpski receno i da nisam znao nista o tome kako se menja ni guma na kolima pa da sam poceo da menajm motore, lakse bi mi bilo nego da se izborim sa ekipom iz AMSS (automotosaveza srbije), ABS (agencije za bezbednost saobracaja) sa ekipome inzenjera i inzenjercica sa ovih ili onih univerzitetsko katedraskih odeljenja centara za motorna vozila... a da ne govirim da kad sam se pojavio na salteru u MUP-u, radnica koja mi je primila predmet na obradu, a dobro me poznaje rekla je ... Dule ,ovo samo ti radsi u Srbiji i ti si verovatno jedini ovo sve prostudirao ... ali , svakako do je dosije imao debljinu jedno 7cm Ugovora i ostalih papira... (citaj skoro 400e taksi, elaborata, atesta i ostalog ... 9 da li Vam treba jos koja rec o ovome ili je prosla volja zamene motora ? naravno, u ispravnost vozila koje sam prepravio, imam neograniceno poverenje jer sam skoro sve sam odradio, ali na pregledima i na ostalim atestima i drugim akcijama, bilo je bitno samo da se sto suludije iscita zakon i donese neki zakljucakk kako mi samO NEDOSTAJE ft1-p.... ali ni lep ni pametan ... smao uporan stigne do cilja ...