0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
ako recimo i Fabija vredi toliko, onda je prodaj pa za 12 hiljada najbolje kupi:http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5615122/skoda-octavia-12-tsi-ambition
Slobo sto neprobas u intersremu u Veterniku da zamenis staro za novo.Cuo sam da su kod njih realne procene.Uslov je da kod njih uzmes novi auto.
Obzirom na godiste, kilometrazu, opremu deluje ok cifra. Pretpostavljam da bi moglo da se spusti jos malo a tu vidim mozda i pravu priliku za tvoj trade in, tj da probas da zamenis svoj za taj auto uz neku korektnu doplatu.
Znas sta, ne bih o ciframa javno. Ne zelim da potencijalno negativno uticem na njegovu prodaju. Mozda je on ovde, mozda i potencijalni kupci, neka probaju da se nadju za stolom...
Jako nezahvalna situacija, ja imam tj. supruga isti takav auto, godiste 2009. Dosta trosi i po tome je poznat. Nas je isto kao tvoj za prve dve godine presao bio 9.000km. Onda sam doneo odluku da ugradimo plin i da ga ne prodajemo dok ne napravimo neku kilometrazu, sada smo okvirno na 50k km, isplatili smo plin bar dva puta, drugo dete nam je na putu i ja sad zeni vec gledam neki auto, nesto veci od fabije (ford focus, mozda golf itd, rapid mi je suvise ofrlje uradjen) Moja procena za tvoj auto bi bila 7500 evra ali ce ti tesko iko dati toliko obzirom da je izasao novi model. Za pomenutu oktaviju sam ti spomenuo da je idealna prica i za tebe i za njega jer iako je njegova cena realna, tesko da ce prodati benzinski model sa tom bojom i tom opremom po toj ceni a da ga zestoko ne ucenjuju. Sa druge strane ako uzme tvoj auto ima vece sanse dobija pola kesha odmah i auto na kome moze da izvuce mozda i pun iznos koji je stavio na oglas ako mu naleti neka mlada dama ili neko kome treba drugi auto za porodicu/grad. Daj mu ponudu i reci da te ima u vidu pa ako prodje prodje. U medjuvremenu stavi auto na oglas, ako ti nije mnogo hitno stavi vecu cenu pa obaraj na svake nedelje po par stotina. Ja bih bar tako radio.
znas sta, uz svo duzno postovanje ali bukvalno si juce banuo na forum, nemas ni 20 postova, trazio si (i dobio) pomoc - savet, misljenje, konsultaciju oko tvog auta, upravo za cifru, i to javno, a ne zelis da na isti nacin odgovoris na pitanje clana sa bar 35 puta duzim stazom, bar da si mi poslao privatnu poruku s odgovorom na pitanje, nego ni to, malo tj. skroz bzv, posebno ovaj deo s pričom o "potencijalno negativnom uticajem na njegovu prodaju", cekaj, niste se dogovorili, sta te sad dalje briga kako ce i da li ce on da zavalja svoj auto... no hard feelings kazem "zavalja" jer sam s drugog foruma upucen u celu pricu, doticnom nova O3 "ne izaziva emocije" i zeli 6-7 godina staru Mecku E klasu, ja dodajem s predjenih 250 + tkm i registracijom i odrzavanjem blizim dvesta nego sto hiljada din na godisnjem nivou, sto ne bih da komentarisem