Anketa

Ako ste zadovoljni svojom Škodom, ocenite i prokomentarišite :-)

Prezadovoljan sam, nemam reči!
13 (27.7%)
Moja Škoda je iznad svih očekivanja!
4 (8.5%)
Odlična, sitnice ne kvare utisak!
11 (23.4%)
Jako dobar auto, koliko sam platio - toliko sam i dobio!
3 (6.4%)
Vrlo dobra, ima i boljih vozila ali za sada samo Škoda!
7 (14.9%)
Solidan auto, nemam većih zamerki!
3 (6.4%)
Škoda je zaista best buy! Ne bih menjao marku!
5 (10.6%)
Dodaću svoj utisak u vidu komenetara u temi :-)
1 (2.1%)

Ukupno glasova: 47

Autor Tema: Škoda ZADOVOLJSTVO!  (Pročitano 3222 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže klisko

Odg: Škoda ZADOVOLJSTVO!
« Odgovor #15 poslato: 19. Okt, 2015. 19:51 »
Naš je narod sujeveran, neće mnogo da hvali da ne izbaksuzira. :)
Inače nisam sujeveran, ali kada je ova tema u pitanju onda jesam :) Nadam se da neću da pregrizem jezik.
Dakle, pre deset godina sam kupio prvu Škodu i to prvu verziju Oktavije. Šest godina kasnije zamenim je za Oktaviju 2, a krajem prošle godine nju zamenim za Oktaviju 2FL. Pretpostavljam da to dovoljno govori o ukupnom zadovoljstvu Škodom  :bravo:
Za Oktaviju bih rekao da je automobil koji je pre svega prostran, pristojne cene, relativno pouzdan, a dobro poznat i neovlašćenim majstorima, što znači da ne izuva kada je u pitanju održavanje. Povrh svega, tu je i ova zajednica ljubitelja uvek spremna da pomogne savetom i informacijom.   :RR)
Mislim da je Škoda prava mera za one kojima je funkcionalnost bitnija od fensiranja tako da očekujem da i posle ove Škode bude Škoda    bravo2
  • Vozi: Octavia A5FL 1.9TDI 2010 i Octavia A7FL 1.6TDI 2019

Van mreže SaleNBg

« Odgovor #16 poslato: 21. Dec, 2015. 09:27 »
ja kupio polovnu feliciu od ortaka. kao da ima cale da ode na vikendaju. u to vreme sam imao (jos uvek imam) nivu koju sam izvezao novu iz prodavnice..
 sa tom feliciom bio sam do sad dva puta cas'om do severnog mora gore u belgiji, sad nedavno sam bio najdalje otisao do kelna u germaniji. bio sam u 'stambolu na bosforu, (a i na galipolju/dardaneli).
 svaki put kad sam bio  u jevropi beloj - bocnuo sam gumu :) -al to nije do auta, nego do predmeta na putu koje su posejali drugi auti.
 u istanbul kad sam isao prokuvao mi je akumulator na auto putu u sred crne noci x kisha :) :) (regler). (ali to je opet - do vozaca-mene koji jeli nije proverio taj detalj pre nego sto je krenuo na put).
 uglavnom dakle nekoliko puta sam isao tim autom na bas dalek put - metodom - kljuc u bravu, i nekih 15ak sati kasnije - eto mene u dalekim svetovima, dva carstva udaljenim od majke domovine srbije..
 auto se pokazao vrlo pouzdan - recimo letos, krenuli smo u avgustu, od klagenfurta tamo (pravio pit stop par dana) gore do karlsrhue-a,  videh jedno 20 auta uz put -NI jedan nije bio skoda. bili su passati, bmw, par mecki, par francuza, mislim da nije bio ni jedan fiat i ni jedna skoda :) (bila je ultra guzva toga dana - vikend - vracala se raja sa mora, a na tom pravcu zivi jedno 20 miliona ljudi..)
 naravno, auto je pouzdan, jer je vrlo bazican bez puno elektronike. (elektronicar sam obrazovanjem, pa posto znam kako se to radi - izbegavam istu u sirokom luku :) :)  koliko god mogu). shodno tome, sam si neposredno pre nego sto sam otisao bio kupio jos jednu feliciju - da ne kupi neko drugi :) :) -ova "nova" me nesto zeza, ali zapravo su poneki delovi dotrajali -od stajanja posto je jako malo vozana.
 dakle ja vrlo zadovoljan. (vs niva - kojiom vrlo nisam zadovoljan).
  • Vozi: Škoda felicia 1.3lx 2000

Van mreže Neba

« Odgovor #17 poslato: 03. Jan, 2016. 19:26 »
Ево пар слички од данас и данашњег пута Љубовија - Братунац (по јефтин дизел) - Љубовија - Осечина - Ваљево - БГ  :)

Фабијица газила без икаквих проблема, Sava Eskimo S3 фино држе по снегу, задовољан сам. Једино при пробијању неугаженог снега нисам могао без помоћи гурача...

п.с. усликана успут и један фелиција можда је неко с форума  :))
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #18 poslato: 18. Jun, 2016. 22:25 »
Nakon par sati muzike nije hteo da upali sto je i normalno,ali tu su bili kablovi i sad pali ko munja  :RR)

image url
free image host
posted image
windows 7 print screen
click image upload
adult photo sharing

• Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Van mreže Bobi

« Odgovor #19 poslato: 19. Jun, 2016. 11:11 »
Ja svojim Favoritom prezadovoljan,skockao sam ga onako kako sam zeleo da izgleda.
Prvi put sam kupio Skodu 120 LS davne 2001 godine,on tada pa do sad promenio ukupno 6 vozila-naravno sve Skode i nikad marku necu da menjam. :RR)
  • Vozi: Skoda Octavia MK1 1.6L MPI ' 98 benz+tng

Van mreže Boki Medak3

« Odgovor #20 poslato: 02. Jul, 2016. 17:27 »
posle 28g voznje VARTUBRGA 353 sa kojim sam bio izuzetno zadovoljan , zahvaljujuci SKODA FORUMU i njegovim clanovima.svaka cast pojedincima, pre 18 meseci kupih FELICIU tng 43 kw 2oo1 i pored ulaganja za tehn odrzavanje, veoma sam zadovoljan osim na prostor prtljaznika jer sam pecaros i volim dunav. pozdrav
  • Vozi: skoda felicia 1.3glx 2001 god