ja kupio polovnu feliciu od ortaka. kao da ima cale da ode na vikendaju. u to vreme sam imao (jos uvek imam) nivu koju sam izvezao novu iz prodavnice..
sa tom feliciom bio sam do sad dva puta cas'om do severnog mora gore u belgiji, sad nedavno sam bio najdalje otisao do kelna u germaniji. bio sam u 'stambolu na bosforu, (a i na galipolju/dardaneli).
svaki put kad sam bio u jevropi beloj - bocnuo sam gumu

-al to nije do auta, nego do predmeta na putu koje su posejali drugi auti.
u istanbul kad sam isao prokuvao mi je akumulator na auto putu u sred crne noci x kisha

(regler). (ali to je opet - do vozaca-mene koji jeli nije proverio taj detalj pre nego sto je krenuo na put).
uglavnom dakle nekoliko puta sam isao tim autom na bas dalek put - metodom - kljuc u bravu, i nekih 15ak sati kasnije - eto mene u dalekim svetovima, dva carstva udaljenim od majke domovine srbije..
auto se pokazao vrlo pouzdan - recimo letos, krenuli smo u avgustu, od klagenfurta tamo (pravio pit stop par dana) gore do karlsrhue-a, videh jedno 20 auta uz put -NI jedan nije bio skoda. bili su passati, bmw, par mecki, par francuza, mislim da nije bio ni jedan fiat i ni jedna skoda

(bila je ultra guzva toga dana - vikend - vracala se raja sa mora, a na tom pravcu zivi jedno 20 miliona ljudi..)
naravno, auto je pouzdan, jer je vrlo bazican bez puno elektronike. (elektronicar sam obrazovanjem, pa posto znam kako se to radi - izbegavam istu u sirokom luku

koliko god mogu). shodno tome, sam si neposredno pre nego sto sam otisao bio kupio jos jednu feliciju - da ne kupi neko drugi

-ova "nova" me nesto zeza, ali zapravo su poneki delovi dotrajali -od stajanja posto je jako malo vozana.
dakle ja vrlo zadovoljan. (vs niva - kojiom vrlo nisam zadovoljan).