Autor Tema: Kupovina Yeti-ja  (Pročitano 30198 puta)

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže batke

Odg: Kupovina Yeti-ja
« Odgovor #75 poslato: 03. Nov, 2016. 19:08 »
Ja sam dobio samo kompresor i set za krpljenje

Zar nije bila opcija da dobiješ rezervni točak kao dodatnu opremu, naravno uz doplatu?
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže Dare4x4Započeo temu

« Odgovor #76 poslato: 03. Nov, 2016. 19:30 »
Izvini, a kod kog dilera si bio? Neko od Beogradskih ili ne?
AutoČačak PJ Niš

Van mreže batke

« Odgovor #77 poslato: 03. Nov, 2016. 19:42 »
U Beogradu bi bolje prošao. Možeš da biraš između 6 dilera, od čega su dve opcije AČ (Novi Beograd i Krnjača). Negde bi našao i vozilo da probaš. Ja sam lično probao Yeti 1.2 tsi DSG, O3 u verziji 1.4 tsi, S2 2.0 tdi DSG. Doduše ovaj poslednji je bio vlasništvo šefa salona. Poenta je da mislim da si mogao i da skokneš do BG-a. Nešto bi našao.  wac1
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže zix

« Odgovor #78 poslato: 03. Nov, 2016. 22:12 »
Zar nije bila opcija da dobiješ rezervni točak kao dodatnu opremu, naravno uz doplatu?
Da. Zajedno sa uloscima od stiropora po ceni od 130€ i manjim gepekom za oko 100l.
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI 2012.

Van mreže dexterslab011

« Odgovor #79 poslato: 03. Nov, 2016. 23:06 »
Sto se tice depozita, Auto Cacak u Milutina Milankovica je meni u junu za Fabiju bio u fazonu "daj koliko das". Ja sam pitao koliko treba para, da li je dosta 500€, a ona mi je odgovorila da je dovoljno i 200, tako da je toliko i bilo.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.0 2016

Van mreže Skorpion

« Odgovor #80 poslato: 11. Jan, 2017. 22:44 »
Da li da ocekujemo novu nizu cenu za stari Yeti, trenutno za 1.4 TSI 125KS adventure 15.200eur, dok Ateca sredni nivo sa 1.4 TSI 150KS tek 21.000EUR.

Ne padami na pamet drugi SUV sta nudi vise od YETI a za ove pare...
  • Vozi: Škoda Octavia A7 Style 1.6 TDI 85Kw

Van mreže Peja

« Odgovor #81 poslato: 11. Jan, 2017. 23:00 »
Cena ce biti kao za Ateca ±1 k€
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže Skorpion

« Odgovor #82 poslato: 11. Jan, 2017. 23:03 »
To je ocekivano za novi model, a koliko bi isla dole cena za stari Yeti?

Van mreže Peja

« Odgovor #83 poslato: 11. Jan, 2017. 23:11 »
Verovatno nista manje, lager ne postoji, sve ide po narudzbini.
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže Skorpion

« Odgovor #84 poslato: 12. Jan, 2017. 22:51 »
A ja se jos nadam da bice neka akciska cena za stari model kako bi se podnovio sa proveren auto za manje pare :) Inace ima Yeti na stanje 2.0TDI nabudzemo za 20k eur na NBG.

Van mreže muki85

« Odgovor #85 poslato: 29. Jan, 2017. 22:46 »
Drugari, iako izlazi novi Yeti, ja sam u pregovorima da kupim "stari" jeti iz salona, tj po narudžbini, jer je ponuda jako korektna, a i ono što će biti novi Yeti mi se ne dopada, tačnije Škoda Tiguan

Definitivno sam se odlučio za 1.4tsi motor, i Outdoor Adventure paket sa nekim mojim dodacima, ali sam jako neodlučan što se tiče boje, pogotovu zato što ih više nema po salonima, a one kugle uopšte nisu merodavne što se tiće boje. Da li neko na forumu kojim slučajem poseduje Jungle Green verziju facelift modela da mogu da vidim uživo, a da je na teritoriji Beograda?

Takođe se mislim da li da uzimam Jungle Green sa crnim krovom i crnim retrovizorima, mislim da tako auto malo izgleda zanimljivije i dinamičnije, pa me interesuju vaša mišljenja po tom pitanju.

Van mreže Filip

« Odgovor #86 poslato: 30. Jan, 2017. 00:40 »
Dobro ćeš uraditi, koje si dodatke izabrao? Što se tiče boje ja takvog Jetija nisam video ni u SRB, ni u BG-u, na forumu ga svakako nema, ali jesam ih se nagledao u inostranstvu, ima ih u toj boji prilično u Austriji i mogu ti reći da mu stoji savršeno. Kakvu si ponudu dobio? On je zvanično 15.500 E ako si mislio na 1.4 125 ks verziju.

Ja bih išao na varijantu bez kolor koncepta (krov u drugoj boji), lep je i sa serijskim srebrnim retrovizorima i krovnim nosačima u toj boji (ovo je mislim doplata). Ako dolazi sa 17" Matterhorn one su crne pa bi crni krov uz crnu plastiku prilično zatvorio auto, ali možda sada Outdoor stiže sa alu 16", to ti svakako znaš bolje. Evo jednog linka sa puno slika:

http://www.detailingnation.com/showthread.php?7465-My-Friend-Tom-s-new-Skoda-Yeti-in-Jungle-Green-CQUK-)

i tek jedne fotke sa briskode

• Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže muki85

« Odgovor #87 poslato: 30. Jan, 2017. 10:39 »
Jaoooo, hvala što si se javio  :)

Jeste u pitanju je 1.4 sa 125 ks, on je 14.492€ :)

Mislim da sam juce video jednog u BG-u u prolazu, mislio sam se da izletim na ulicu ispred njega da ga zaustavim, ali se sve odigralo dosta brzo i nisam stigao da odreagujem, ali sam se baš oduševio kako izgleda iako je bilo tmurno vreme, sa tom bojom me podseća na mali ratni/lovački nadrkani terenac. Izgleda da ću morati da pozovem sve salone po BG-u i da pitam da li su nekome prodali i ako hoće da mi daju podatke od tih ljudi da ih pitam da li mogu da dođem da vidim. A ako ne, onda ću naručiti na slepo, pa šta mi bog da. Na ovoj galeriji koju si mi poslao izgleda fantastično, samo to mogu reći.

On u ovom Outdoor Adventure paketu dolazi sa srebrnim retrovizorima, crnim nosačima i crnom bočnom lajsnom bez ove hromirane ivice. Felne su 16" Helix koje mi se uopšte ne dopadaju uživo...

Što se dodatnih stvari tiče, uzimao sam samo ono što nije po meni preskupo, a mislim da će vizuelno dosta ulepšati auto, a neke stvari su mi realno potrebne svakako, tipa alarm i rezervni točak, jer ne volim kit za reparaciju. Metalik boju svi sada daju gratis ako se uzme nešto malo više od opreme, a samo ona je 400€ sa PDV-om.

Evo spiska:

PJA - Pomoćni čelični rezervni točak 16"
MET - Metalik boja
PLH - Mali kožni paket - trokraki multifunkcionalni kožni volan za radio, maxi dot
PK6 - LED zadnja svetla
PDB - Alarm sa kontrolom unutrašnjeg prostorai  zaštitom od vuče
PG1 - Krovni nosači, srebrni
PJ8 - Al. felne Origami 7J x 17'' - 4 kom srebrne
PJ7 - Al. felne Matterhorn 7J x 17'' - 4 kom crno - srebrne
VF1 - Sportske pedale
0P3 - Sportski auspuh od nerđajućeg čelika
8T2 - Tempomat - kontrola putovanja
4B3 - Bočne zaštitne lajsne, crne (aluoptik)
7N2 - Polica za naočare

I ja mislim da će dvobojni koncept dosta zatvoriti auto, iako mi se taj dvobojni koncept sviđa generalno, a kao i za većinu stvari sam neodlučan :)

Van mreže nikolaj

« Odgovor #88 poslato: 30. Jan, 2017. 13:02 »
Kao prvo, želim ti srećnu kupovinu, cena je odlična. Ta boja je relativno novijeg datuma i ja je takođe nisam nigde kod nas video uživo.
Da li si ovaj spisak dogovarao konkretno u nekom prodajnom salonu, zato što do skoro taj Adventure paket nije mogao da se menja, već je išao samo onako kako je ponuđen. Ukoliko sada može, onda je to dobra stvar.
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.

Van mreže muki85

« Odgovor #89 poslato: 30. Jan, 2017. 13:33 »
Hvala puno, kupovina još uvek nije dogovorena, ali se iskreno nadam da ću to rešiti :)

Tako je, može da se menja Adventure Paket, i u pravu si da do tamo otprilike avgusta prošle godine nije moglo da se menja. Ali mislim da je ovo do kraja proizvodnje Yetija kakvog sam ja voleo, pa se trude da ponude što više opcija. Dotle je mogao da se uzme samo Pacifik plavi koliko se sećam. Ovo sam dogovarao paralelno u više salona, da bih video gde mogu dobiti najbolju cenu  u Srbiji. Iako se bavim grafičkim dizajnom, dosta sam neodlučan što se tiče boje, dopadaju mi se Mato Brown, Black Magic i Jungle Green. Plus što postoji opcija za Color Concept. Mato Brown ima na sto mesta da se vidi na ulicama, ali Jungle Green sam video samo jednom u prolazu. Možda je ipak najbolje da idem na varijantu kako su ga oni odradili u katalogu, Jungle Green + Matterhorn felne i srebrni retrovizori, da ne filozofiram baš previše...