Autor Tema: Grupni chiptuning - RevoChip Požega  (Pročitano 19758 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže mikip

Odg: Grupni chiptuning - RevoChip Požega
« Odgovor #210 poslato: 08. Dec, 2015. 12:17 »
Koliko li ce da traje motor ☺? Da li ovi iz Revoa ugradjuju bilo kakav hardver ili samo softverski ?

Van mreže mirkuk38Započeo temu

« Odgovor #211 poslato: 08. Dec, 2015. 12:24 »
Stage 1 je uvek samo chiptuning i ništa više, a o tome i pričamo ovde na forumu. Stage 2 , 3 , 4 itd... puno košta i puno se dobije, ali je motor doteran do samih granica.

Menjaj ulje redovno, nemoj da ga džibriš dok je ulje hladno i nemoj da ga gasiš dok (ako) je turbina usijana, daj mu koji minut lagane vožnje odn. lera pre gašenja i to je recept za dug vek i bezbolnu ekspoataciju turbo motora.

A TSI je baš baš napredovao sa potrošnjom. Respect !

Da li imamo nekog 1.6TDI sa Oktavijom ovde?

Van mreže Filip

« Odgovor #212 poslato: 08. Dec, 2015. 12:27 »
pa sipao gorivo da dođe u Revo =)) =))

za Stage 1 samo softverska modifikacija
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

« Odgovor #213 poslato: 15. Dec, 2015. 07:41 »
Samo da javim da nema ništa od smanjene potrošnje posle chiptuninga. Jeste da sam se jednom iskontrolisao, čisto da uporedim sa ranijomo vožnjom i dobio za nijansu manju potrošnju i kao potvrdio njihove navode da će to biti manje nego ranije.
Surova istina je da sada stišćem više nego ranije (ili sam se jednostavno navikao i postao sigurniji u auto), tako da sada to ide pola litre preko.. minimum. Uz Rudnik mi temp. ulja skoči za 15C  ??? ... sve pun gas. Uglavnom tučem preko 4.5l sada na Ibaraskoj.

Supruga se juče vraćala iz KŠ, pa ga stisnula malo na autobahnu.. sramota me da kažem koliko. Kaže, htela da vidi koliko može da razvije. Glavu ću joj otkinuti.. Sreća pa je pre Beograda naišla na maglu, pa morala da uspori..skoro po ograničenju.  hearcut
Kada sam večeras seo u auto i pogledao prosečnu potrošnju, nije mi bilo dobro :(

https://www.youtube.com/watch?v=Ilc1Aw0v3xY

Batke, barem me ti razumeš, jel' da?  :B=)
« Poslednja izmena: 15. Dec, 2015. 07:44 mirkuk38 »

Van mreže voyager

« Odgovor #214 poslato: 15. Dec, 2015. 12:43 »
Imaš ženu da ti razradi auto. :)
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Van mreže Peja

« Odgovor #215 poslato: 15. Dec, 2015. 12:52 »
Razradjuje ga na chipu  ???
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Na mreži hakkler

« Odgovor #216 poslato: 15. Dec, 2015. 16:40 »
Mirkuk38
Trebao si pogledat prosječnu brzinu :D
Potrošnja je nebitna kada je sva ergela u pogonu.
Moj koji hoće popit ko upaljač..kad paziš..J
edanput popio 3/4 rezervara na 300km ac :D
Došao kući za 2,25 ..prosjek 130km/h po BC rijetko gdje ispod 150..nonstop 180-200..sa 11,8 l/100 :D

Van mreže klisko

« Odgovor #217 poslato: 15. Dec, 2015. 22:50 »
E sad mi je lakše kad znam da nisam jedini kome žena ima cigle u cipelama
Sreća ja još nisam čipovao pa verovatno ne može preko 200
  • Vozi: Octavia A5FL 1.9TDI 2010 i Octavia A7FL 1.6TDI 2019

« Odgovor #218 poslato: 18. Dec, 2015. 20:47 »
Dva dana me nije bilo kući i ima šta da čujem. Supruga mi priznala kako je pobegla sinoć pandurima, i rekla nikome da ne pričam. O da.... :P
Spuštala se Ustaničkom i iz srednje trake skrenula ka Plavom mostu... i odmah izazvala plave rotacije ?! A i oni su ludaci, da se ne lažemo...
Kaže, nije tako planirala, već joj se "namestilo"  ::) ??? Šta god to značilo..
Pobegla im na autoputu, i to na fintu. Mala vozi kao Fanđo. No, kao što rekoh, glavu ću joj otkinuti.

Na mreži Markkoni

« Odgovor #219 poslato: 18. Dec, 2015. 21:02 »
Iz srednje trake sme da se skrene ka plavom mostu.

Sent from my iPhone  

Van mreže supruga

« Odgovor #220 poslato: 19. Dec, 2015. 01:20 »
Tako to bude kada kažete nešto mužu u poverenju....  :B=)
Nije bilo u pitanju skretanje ka plavom mostu već gde se 17-ica uključuje na autoput (pre autokomande).... i na žalost, samo iz jedne trake je dozvoljeno skretanje   ooops1
Ali, najbolje od svega.... pogađate na koga je registrovan auto....  =))  =))  =))
  • Vozi: Benzinjaru i Superbicu

« Odgovor #221 poslato: 19. Dec, 2015. 07:57 »
Platim auto, platim servise, platim registracije, plaćam gorivo... i na kraju plaćam i kazne jer je auto na mene. I onda kažu da žene nisu ravnopravne ??!!!   hearcut

Pa i nisu... podređeni smo u svakom pogledau u odnosu na njih. Kuda ide ovaj svet... sve je naopako  ::)

Van mreže batke

« Odgovor #222 poslato: 19. Dec, 2015. 08:28 »
@mirkuk38
Dobro došao u klub.  =)) =)) =))
Kod mene je pristup sledeći: poziv u sred radnog vremena, kada sam po običaju po sastancima, naravno kad odbijem poziv porukom na sastanku sam sledi još jedan. To znači da se nešto desilo. Prve reči posle javljanja su nemoj da se ljutiš. Odmah znam da je nešto zas.... sa kolima. Ili je udes ili kazna.... hearcut
Žene će nam doći glave, ako pre toga ne bankrotiramo.
Jes da ovo nema nikakve veze sa temom, ali nekako bude lakše kad podeliš teret sa kolegama.
Pozdrav za koleginicu suprugu.  :B=)
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže voyager

« Odgovor #223 poslato: 19. Dec, 2015. 11:22 »
Tako to bude kada kažete nešto mužu u poverenju....  :B=)
Nije bilo u pitanju skretanje ka plavom mostu već gde se 17-ica uključuje na autoput (pre autokomande).... i na žalost, samo iz jedne trake je dozvoljeno skretanje   ooops1
Ali, najbolje od svega.... pogađate na koga je registrovan auto....  =))  =))  =))
Pa kad je gužva tu svi skreću iz srednje trake. Neverovatno da su zato palili sirenu, pre će biti da im se negde hladilo pragnje.
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Van mreže mlax

« Odgovor #224 poslato: 19. Dec, 2015. 12:34 »
Ma nisu oni zbog nje palili sirenu, ko zna gde su zurili. Veruj mi, da su nju ganjali ne bi im mogla pobeci pa taman da je Hamilton.
  • Vozi: Superb 2.0tdi 2020