0 članova i 24 gostiju pregledaju ovu temu.
Hvala, na brzom odgovoru. Ovako nesto bih ugradio u moju feliciju. Koliko bi kostala ugradnja polovnog sistema za plin?
Značilo bi mi i ako bi neko napisao ukratko kako da proverim da li mi radi automatski sauh. I tu bih imao dodatno pitanje - jedno od dva tanka creva koja ulaze sa zadnje strane karburatora je izvučeno. Još jednom havala svima i kao što je napisao Dobrivoje svačiji savet je dobrodošao.
Izvinite na dupli post.Dobio sam jedan savet oko palenja na plin od prijatel koj isto ima felicija za klasicni plin koj se ugraduje na karburatori. Znaci ovako, ako auto nije vam vozeno duze vreme, pa na prvi start kad je motor hladan i pokusavate da ga upalite na plin, ali motor vergla preduze, ili pali posle drugo ili treto verglanje, probajte na prvo verglanje kada okrenete kluc i motor pocne da vergla, pritisnite tada crveni taster. Znaci ne da pritisnete pred verglanje, nego dok motor vergla pritisnite kratkotrajno taj crveni taster.Ako bude nekat u buducnost da mi se desi i mene na hladan start da mi vergla preduze, probacu ovaj metod.