0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.
Ja sam svoju O3 ostavio kod Ćirinca. Šteta je bila na prednjem braniku od bliskog susreta sa životinjom zvanom pas telećeg izgleda. Udarac je bio desnim krajem branika pri čemu je branik pukao po ivicama koje uokviruju maglenku. Zatim sam imao bliski susret sa ivičnjakom bri čemu je isti branik bio zakačen spreda, i još jedno kuče ali sada sa izgledom mačke koje mi je ogrebalo levi deo branika ispod meglenke.Odrađeno za svaku pohvalu.
inače ako je u vangarantnom roku šalju te negde gde im odgovara.
Svoj branik nisam odradio preko kaska i mislim da je cena sa PDV-om bila manja od 100 evra. Ubi me ali ali se ne sećam tačno. Možda oko 8.000 + 20% PDV znači negde 9600 nisam siguran. Ako te interesuje tačno mogu da pogledam račun pa da javim na PP Da li imaju pravo da te pošalju u svoj servis stvarno ne znam. Nisam čitao zakon da mogu da tvrdim, ali ne bi me čudilo da po zakonu imaju pravo. I ti imaš pravo da izabereš osiguravajuću kuću koju hoćeš i koja priznaje usluge i cene ovlašćenog servisa. Kad sam ja birao kasko uzeo sam one koji prihvataji usluge ovlašćenog servisa i drugari su mi rekli da ima određenih osiguranja sa kojima može da bude problem...
Napokon sam sredio ostecenje koje sam imao na Superbu i to sam odradio kod Samardzica. Samo zakazivanje je potrajalo, posto par puta kad sam zvao nisu hteli da me prime jer su imali guzvu. Posle meni nije odgovaralo tako da smo se tek pre nekih par nedelja usaglasili. Inace, zvao sam bio i Auto Cacak na NBGD posto su mi najblizi i kod njih inace odrzavam auto, ali oni stvarno voze automobile u Preljinu na farbanje, pa su me i oni savetovali da ne idem kod njih Auto je bio u servisu 2 dana i zadovoljan sam kako su odradili. Sredili su mi i neka sitna osecenja na vratima. Iznos na fakturi je bio povelik (mozda cak nesto oko 40K dinara vise nisam siguran) ali to kasko pokriva.