0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Svakako mislim na papir koji daju u Black glass-u kako god da se on zove. I ja sam mislio da mogu da ga dobijem bez obzira na prednja stakla, ali nije tako. Uz taj papir ide i oznaka na kojim staklima se nalazi folija, odnosno za šta se odnosi taj papir (zovi mo ga sertifikat, slažem se da je tako ispravno). Niko ga neće dobiti dok ne uđe u zakonske okvire. Ja sam mogao da skinem napred te tamne i da zalepim one koje su zakonski dozvoljene i da dobijem sertifikat.
Kad budeš imao decu o krenuo sa njima na more shvatićeš šta znači folija koja štiti i od toplote i UV zračenja. Ili možda voliš da kačiš peškire po zadnjim staklima.Na stranu da li to izgleda lepo ili ne, da li stavljaš folije da bi izgledao opasno ili iz drugih razloga. Meni lično je mnogo prijatnije u kolima sa njima nego bez njih, kao i mojoj deci. Ne bih da pričam o tome da klimu ne moram da puštam na maksimum da bih anulirao efekat staklene bašte.Ali ako je zakon takav kakav je, pa naravno da ćemo ga poštovati, milom ili silom...
Izvinjavam se javno. Nije bilo u redu.