Autor Tema: Phonebox umesto pepeljare?  (Pročitano 3390 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže batke

Odg: Phonebox umesto pepeljare?
« Odgovor #15 poslato: 21. Nov, 2015. 08:43 »
Druže prvo ćemo da sredimo pregled kod doktora specijaliste ORL u DZ "DR Simo Milošević" na Banovom brdu kod doktorke Banković ili Mitrović u zavisnosti od toga koja smena ti više odgovara.  =))
Kad utvrdimo da li je oštećenje sluha trajno ili ne, a sudeći po tvom objašnjenju došlo je samo do privremenog gubitka istog koje se vraća brzo, onda ćemo da probamo da rešimo problem pretinca.  :B=)
Ja ti dam jedan predlog koji ni tvoja žena neće moći da odbije
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #16 poslato: 21. Nov, 2015. 13:48 »
A kako lepo lepo izgleda Phonebox u mojoj O3, jesi vid'o?   :)
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Van mreže voyager

« Odgovor #17 poslato: 21. Nov, 2015. 18:36 »
Bolje je kad se zena ne razume u kola. Moja razlikuje kola po bojama :)
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Van mreže batke

« Odgovor #18 poslato: 21. Nov, 2015. 18:47 »
Aleksandre ne zezaj čoveka vidiš da je na mukama  :P

Voyager i moja žena razlikuje kola po bojama, do duše zna i neke marke (Mercedes, BMW i slično, sve one jeftine), ali vozi brate kao Fanđo zato je i zovem Fanđolina  =))
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže mirkuk38Započeo temu

« Odgovor #19 poslato: 21. Nov, 2015. 19:06 »
Bio mi je kolega Zlatić rano jutros da vidimo šta ćemo za njegove čepove za felne, a u stvari je iskoristio priliku da mi se pohvali mašinicom bombonicom i naglasio kako on ima phonebox i ponudio mi da tu odložim telefon dok tesitram performanse 1.2TSI motora.    hearcut
Hteo sam da mu uteram obrtku duboko u crveno, da mu uštedom trud i odmah razradim mašinu kako treba :P.
Autić je stvarno bombonica. Što se tiče motora, lepo povlači, mada nisam nešto preterano forsirao. Može žustro da se vozi, a to je sasvim dovoljno od najslabijeg motora u ponudi. Lepo je znati da je ovaj motor softverski prigušen i da se chipom podiže na identične vrednosti kao verzija od 105KS.

Ima tu još puno sitnica koje bi se mogle odraditi u prvih godinu dana posedovanja, ali sve u skladu sa afinitetom, potrebama i finansijama ;). Uz kvalitetno održavanje i malo sreće, poslužiće ga bez greške sledećih desetak godina bez problema. Novo je novo  bravo2

Sve u svemu, jako pametna kupovina za 13 ili 14 soma, koliko je izašao auto.

ps. Hvala kolega za kalendar... ostao mi je u benzinjari, kačim fotku čim ga uzmem.   :bravo:

« Odgovor #20 poslato: 21. Nov, 2015. 22:55 »
Hvala kolegi Miroslavu za ovako lep tekst o mojoj O3 sa najnajnajmanjim motorom  :D

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #21 poslato: 21. Nov, 2015. 23:03 »
mirkuk38 nemoj tako lako da odustajes od phonebox-a ide nova godina mozda ti deda mraz donese a i možda ti zena kupi pa se iznenadiš  :B=) :B=) :B=) ipak nemoj odustajati  :B=) :B=) :B=)
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže batke

« Odgovor #22 poslato: 22. Nov, 2015. 09:21 »
Hteo sam da mu uteram obrtku duboko u crveno, da mu uštedom trud i odmah razradim mašinu kako treba .
Autić je stvarno bombonica. Što se tiče motora, lepo povlači, mada nisam nešto preterano forsirao. Može žustro da se vozi, a to je sasvim dovoljno od najslabijeg motora u ponudi. Lepo je znati da je ovaj motor softverski prigušen i da se chipom podiže na identične vrednosti kao verzija od 105KS.

U celoj priči na ovih 85KS bi lepo došlo dići ih možda samo na 105KS, odnosno odgušiti mašinu. To bi možda mogao da odradi i u ovlašćenom servisu bez posledica po garanciju. Ja od poslednje subote septembra na svojemu ljubimcu imam softver za MY2016.

Aleksandre evo ti ideje, da sam na tvom mestu zvao bih servis i pitao da li ta mogućnost postoji, naravno ako ne postoje neke druge razlike sem software-skih između motora sa 85KS i 105KS.
Možemo da pozovemo Jocu iz AČ Novi Beograd ili Miću iz Ćirinca da vidimo šta kažu.

Miroslave za pretinac imam jednu ideju (opšte san poznat u svom okruženju kao čovek sa idejama), ne znam koliko će ti se svideti, ali sigurno može da reši problem. O tome bih sa tobom kad se vidimo...

Van mreže voyager

« Odgovor #23 poslato: 22. Nov, 2015. 13:42 »
Otkud ti softver za MY2016?

Van mreže batke

« Odgovor #24 poslato: 22. Nov, 2015. 14:22 »
Reinstalacija mog. Svi apdejti... Ovaj koji imam je za MY2015-2016. Da ne bude zabune.

Van mreže batke

« Odgovor #25 poslato: 22. Nov, 2015. 14:48 »
Izvinjavam se. Detaljnijim uvidom u to šta piše na System information shvatio sam da je samo Navigation database za 2015-2016 godinu. Još jednom pardoniram zbog netačne informacije.
Svakako je software update-ovan na poslednju verziju krajem septembra.
Zbog toga što sam radio taj update jedno od mojih pitanja u temi o grupnom chip tuningu bilo da li se update-om software-a briše remap.

Van mreže voyager

« Odgovor #26 poslato: 22. Nov, 2015. 17:48 »
Da li je to bilo deo redovnog servisa ili si ti pogurao na neki način taj update u servisu?

Van mreže batke

« Odgovor #27 poslato: 22. Nov, 2015. 20:54 »
Imao sam problem sa podizanjem obrtaja na leru na 1000rpm kad upalim klimu na temperaturama preko 28 stepeni C. Na dijagnostici ustanovljeno da treba da se radi update zbog letve volana i još nečega ne mogu sada da se setim. I tako je urađen update, kako software-a tako i mapa za navigaciju.
Za podizanje obrtaja je savetovano da klimu nikada ne držim na LO jer na leru klima ne može da postigne zadatu temperaturu i ECU štiti akumulator tako što podigne broj obrtaja motora. Kolege Filip je u toj mojoj temi postovao jedan lep tekst gde se vidi da to nije slučaj samo kod mene već i na drugim novijim vozilima VW koncerna.
Tako da ja sada imam update-ovan software i čekam leto da vidim da li će savet da klimu držim na AUTO i podesim temperaturu na npr. 22 stepena C da reši problem.
Ako te interesuje mislim da će ti update odradit gratisi u ovlašćenom servisu ako ima potrebe, auto je pretpostavljam u garanciji...
Škoda izbacuje te zakrpe za software mislim na svakih 6 meseci.

Ovo nije tema, ali ne škodi.

Pozdrav

« Odgovor #29 poslato: 22. Feb, 2016. 20:11 »
Uvek ista muka, Miroslavu nedostaje Phonebox na Superbu a meni zastavice za blato (na njgovom Superbu) :)