Autor Tema: Skoda symphony cd radio  (Pročitano 4446 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže tetejac32Započeo temu

Skoda symphony cd radio
« poslato: 09. Jul, 2013. 00:15 »
Ko zna gde mogu da kupim fabricki radio za fabiju skoda symphony,ili možda neko od vas prodaje.

Van mreže pex

Odg: Skoda symphony cd radio
« Odgovor #1 poslato: 10. Jul, 2013. 12:15 »
I ja bih kupio jedan...ako nije neka suluda cena....

Van mreže Turbo

« Odgovor #2 poslato: 10. Jul, 2013. 12:27 »
Ima na kupujemprodajem, ako nema odmah, gledaj neko vreme dok ne uloviš. Ima tamo ljudi koji se bave samo prodajom polovnih fabričkih rcd-aparata za sve marke automobila. Možeš i da kontaktiraš nekog od njih jer često možete da se dogovorite pa da ti nabavi određen model.

Van mreže dulefontana

« Odgovor #3 poslato: 10. Jul, 2013. 14:47 »
Upravo tako. Kupujem prodajem je najbolja lokacija za potragu, a cene se krecu od 30e do 50e.
Edit: Upravo gledam i ima dva komada za 26e.

Van mreže DUTJA ZP

« Odgovor #4 poslato: 10. Jul, 2013. 14:56 »
Meni isto to treba vec duze vreme ali sam iz neznanja to pitao u udelu TRAZIM/POKLANJAM pa mi niko nista nije ni odgovorio,ali ok praticu odgovore kod tebe pa mozda sam sebi pomognem  :o
Inace na kupujem prodajem cena ide i do 70e a ispod 50 ne naidjoh ni na jednu, kad bi bilo za tih 30 uz'o bi odma'.

Van mreže dulefontana

« Odgovor #5 poslato: 10. Jul, 2013. 14:58 »
Poslacu ti PP sta sam nasao.

Na mreži djordjebg

Van mreže DUTJA ZP

« Odgovor #7 poslato: 10. Jul, 2013. 15:15 »
Jeste za Fabiju, dok je ovaca bice i sisanja kako kaze nas narod...

Na mreži djordjebg

« Odgovor #8 poslato: 10. Jul, 2013. 15:48 »
Tesko cete naci ovaj player za manje od 50, pritom ako nema kod treba platiti i troskove dekodiranja.
Ja sam Skoda Symphony izlicitirao preko ebay-a jer sam jedino tamo nasao ono sto sam trazio.
Takodje obratite paznju na to koji model je za koji auto, Symphony je dolazio i uz Okatviju i uz Fabiju, za Fabiju je ovaj deblji, verovatno moze da pasuje i sa Oktavije ali onda mora da se stavlja bledna kao i za svaki drugi aftermarket model.

Takodje Symphony playeri ne citaju mp3, stoga ne verujte u to sto pise na oglasima. mp3 citaju playeri i z Fabije 2, Skoda swing recimo.

Van mreže dulefontana

« Odgovor #9 poslato: 10. Jul, 2013. 15:56 »

Na mreži djordjebg

« Odgovor #10 poslato: 10. Jul, 2013. 16:13 »
Dato je model iz Oktavije. Sirina je ista, samo visina  nije, te je neophodna blenda. Ovaj deblji taman legne.

Van mreže DUTJA ZP

« Odgovor #11 poslato: 10. Jul, 2013. 21:14 »

Ne kazu dzabe da slika govori 1000 reci..... Imenjace sve si objasnio

Van mreže dulefontana

« Odgovor #12 poslato: 10. Jul, 2013. 21:21 »
Kako sam nasao na netu, ovaj model je isao u Oktaviju 1 i Superb. Sad po slici mi deluje kao da je ubacen u Fabiju, posto Oktavija nema rupu ispod plejera.

Van mreže DUTJA ZP

« Odgovor #13 poslato: 11. Jul, 2013. 00:14 »
Ma sustina je sto dobismo info da symphony NE cita mp3 sto se vrlo jasno i vidi u gornjem desnom uglu slike  ::)

Van mreže bokilava

« Odgovor #14 poslato: 11. Jul, 2013. 00:16 »
Kako sam nasao na netu, ovaj model je isao u Oktaviju 1 i Superb. Sad po slici mi deluje kao da je ubacen u Fabiju, posto Oktavija nema rupu ispod plejera.
Ima oktavija rupu ispod radija tako da je moguce da je i u oktaviji, mislim ako je to uopste bitno.
Kod mene je radio, pa rupa, pa klimatronik, a cini mi se da je bio ugradjen bas taj simfoni sa mp3 jer sam dobio uz kola knjizicu za njega