0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.
Da i ??Da pratiš forum uvidio bi da je admin ili mod preselio dio postova iz druge teme...pa ti možda liči na off topic? Kao pitaš jer u O1 H7 a sam si posjedovao istu Kolega je pitao za preporuķu za H7 unutar te prijašnje teme...iako je rasprava krenula globalno pa sam linkao na takvu temu gdje su se tražile bolje..jače extra žarulje.Bez obzira da li je u pitanju H7 ili H4 ili H1 ako je netko pitao za preporuku iznio sam svoje subjektivno mišljenje podkrijepljeno trajnošću od osram unlimited žarulja i njihovom kvalitetom snopa..jačine koja je bolja i dugotrajnija od ostalih tih malo skupljih extra sijalica.Ako ti to smeta..sorry(nisam ja podijelio postove)Valjda je sad dovoljno jasno da ne treba dalje u vezi toga..a i postoji pm ako te dalje nešto zanima.btw. ako želite trajnost..ne palite svjetla čim upalite motor.Pričekajte 10tak sekundi da se napon iznivelira. Što se tiče long life..ocu sam od philipsa uzeo HA SEDAM za fabiu 1...baš neke long life +30%..i isto su trajale cca 8 mjeseci.
ovo je vec lepa cena http://www.amazon.de/BREAKER%C2%AE-UNLIMITED-Frontscheinwerfer-64210NBU-HCB-Duobox/dp/B00EPLCPRG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1453835543&sr=8-1&keywords=osram+nightbreaker+unlimited+h7 17e duo pack
aleksandarzlatic koliko vec rade vremenski kod tebe?
Škodilak Octavius 2011 ima H7 za kratko i H1 za dugačko?