Autor Tema: Saobraćaj - iskustva i situacije  (Pročitano 14322 puta)

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže zare

Odg: Saobraćaj - iskustva i situacije
« Odgovor #75 poslato: 10. Avg, 2018. 16:57 »
Budala. Ima do vozila koje hoce da pretice bar 20 metara. O punoj liniji necu ni da pricam.

Van mreže rocktheroad

« Odgovor #76 poslato: 10. Avg, 2018. 17:47 »
Ma zaspao je lik, nije taj nikoga preticao ni kad je moglo...
  • Vozi: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 2018 Style 190PS 4x4 DSG

Van mreže zare

« Odgovor #77 poslato: 10. Avg, 2018. 17:59 »
U pravu si, to deluje dosta logicnije. Ili je gledao u mobilni ili nesto slicno.

Van mreže stavrov

« Odgovor #78 poslato: 11. Avg, 2018. 22:12 »
Datum koji se pokazuje na snimku je iz 2015. godine.
Inace, kroz Grdelicku klisuru kada se zaglavi iza sporog kamiona - vozi se po nekoliko desetina kilometara brzinom 55 do 60.  Ne mogu a da vozace tih kamioncica ne nazovem stokom. Vide u retrovizoru da se iza njih formira kolona od nekoliko desetina vozila i nece da zastanu na nekom iskljucenju ili parkingu da ih propuste. Prodju bar 20 pogodnih mesta.
Policija nema nameru ovakve stvari da regulise i sankcionise - to im nije profitabilno.
Kada se izadje na autoput kod Grdelice obavezno osviram taj kamion 5 do 10 sekudni dok ga preticem. Ne vredi, jer ko nema nista u glavi, ne moze nista ni da shvati.
  • Vozi: Octavia 2 Fl 1.6 TDI 2012 Elegance

Na mreži MAKS

« Odgovor #79 poslato: 11. Avg, 2018. 22:34 »
Pre par godina za doziveo da u crnoj gori policajac na motoru dodje i skloni sleper koji ide sporo. Da bi saobracaj mogao da funkcionishe normalno.Mozda ce to i kod nas da se desi jedared. =))
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #80 poslato: 11. Avg, 2018. 22:39 »
Pre par godina za doziveo da u crnoj gori policajac na motoru dodje i skloni sleper koji ide sporo. Da bi saobracaj mogao da funkcionishe normalno.Mozda ce to i kod nas da se desi jedared. =))

Desilo se jednom kod Alvirovica u SAT patroli...
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

Van mreže rocktheroad

« Odgovor #81 poslato: 11. Avg, 2018. 22:44 »
Datum koji se pokazuje na snimku je iz 2015. godine.
Inace, kroz Grdelicku klisuru kada se zaglavi iza sporog kamiona - vozi se po nekoliko desetina kilometara brzinom 55 do 60.  Ne mogu a da vozace tih kamioncica ne nazovem stokom.

Ma pre par dana snimak... vidiš sa je ponoć 2015 , sve štima ;)

Ja znam da kilavim po serpentinama kad vozim decu. Usporim na svakom pravcu sa strane da me prodje ako je neko iza. Vidjao sam i kamione sa se sklone, doduše retko... ipak oni posrcu pola rezervoara sa bi krenuli i ubrzali, a većina su samostalni prevoznici, pa bi taman jednu ratu za kamion dali kad bi start stop po ceo dan vozili.
  • Vozi: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 2018 Style 190PS 4x4 DSG

Van mreže fobia24

« Odgovor #82 poslato: 13. Avg, 2018. 09:00 »
Uglavnom su samoživi i znaju oni to. Još sa zadovoljstvom zezaju ostale i nerviraju. Svaki dan ih gledam u Luci KP, zatvore kružni tok koliko su bahati jer zašto saobraćaj da se odvija ako on mora da čeka na izlaz. Poljaci, slovenci, naši, ostali, podjadnako loši. Takođe na autoputu, vidi da se približavaš velikom brzinom, on namerno uleti i pomisli "neka koči majmun". >:(

Na mreži bigor

« Odgovor #84 poslato: 02. Sep, 2018. 22:02 »
Sto sta bi imao reci, a onda opet sve mi se cini da je uzalud ista pricati jer za ovakvu nesrecu ne postoji adekvatna kazna za krivca. Prosto tuga
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže Maksimus

« Odgovor #85 poslato: 03. Sep, 2018. 01:51 »
 Kakva tragedija  :'(

Gledajuci sta je ostalo od automobila prosto neverovatno da ima zivih,evidentno je bila ozbiljna brzina.
I mnogo je vazno da se ljudi na zadnjem sedistu vezuju,u suprotnom su opasni za sve u kolima...
Naravno ne znamo da li je to ovde slucaj ali inace,ljudi nemaju naviku da se vezuju ni napred a kamoli nazad.

Van mreže jabre

« Odgovor #86 poslato: 03. Sep, 2018. 09:28 »
Kao neko ko svaki 2-3 dan ide kroz Grdeličku i nazad mogu da vam kažem da je Ibarska dečja igra.....  kad krenu šipci s besnim limuzinama da se vraćaju a umor stigne.... plus naši nedopravljeni vozači.... nagledao sam se svega.....

Послато са SM-J510FN  

• Vozi: Octavia A4 TOUR ALH 1.9TDi 66kw 2001. (1u5) Ambience

Van mreže fobia24

« Odgovor #87 poslato: 25. Sep, 2018. 10:10 »
Jel ovo čista laž aktuelne ministarke? Ja sam prolazio tuda krajem avgusta i ništa se nije radilo. Čak ni pripreme. A po njima se uveliko radi. Drugar mi dolazio za vikend, kaže ne seća se da iko išta radi na toj deonici.
http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/pocela-obnova-autoputa-od-batrovaca-do-kuzmina_943950.html

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #88 poslato: 25. Sep, 2018. 11:39 »
Jel ovo čista laž aktuelne ministarke? Ja sam prolazio tuda krajem avgusta i ništa se nije radilo. Čak ni pripreme. A po njima se uveliko radi. Drugar mi dolazio za vikend, kaže ne seća se da iko išta radi na toj deonici.
http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/pocela-obnova-autoputa-od-batrovaca-do-kuzmina_943950.html

Išao sam u subotu u Kuzmin i nisam ništa primetio da se radi...
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

Na mreži bigor

« Odgovor #89 poslato: 12. Dec, 2018. 19:44 »
Evo jos jedna situacija kada po nekom nepisanom pravilu uvjek nastrada neko ko je najmanje kriv :(
https://www.youtube.com/watch?v=v7CVm9Ls7ig
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ