Hakkler, deru vas po raznim osnovama, vasa "intelektualna" elita jako zajebana. Dodjes u SR, obavis servis, pocastimo se rostiljem i sve super. Srednji kurs Eur/din 117.3 a u menjacnici placaju 117.0.
Secam se HR i kursa kune, transakciju naplacuju kao dodatno printanje...
O čemu ti pišeš ?? Kakva intelktualna elita ? Ovo je Škoda forum a ne politika!!! Ili možda je ??!
Ako ćemo tako gledat koliko vidim ili da jednostavno ti citiram "Pantića" i ne budem previše bezobrazan:
Niti kod tebe nešto ne "cvijeta cveće u vaše preduzeće" !!
Trudiš se sa svojim upisima po raznim temama ali se nema baš nešto pametno za izčitat iz njih !
Kvotaš post iznad svog koji uopće nije upućen tebi..nego vlasniku garaže. Ali budeš mi ti objasnio ?!
Kurs? printanje? kune ? ALo??
Vučeš poveznice koje nemaju veze i uspoređuješ..spam za spamom.
Dobonamjeran savjet..preskoći i ne citiraj me više !!
Poštovani, meni ove cene deluju neverovatno, s obzirom na to da i u Hrvatskoj postoji Škoda 4+ servisni program. Cene za vozila u garanciji ne bi trebalo da budu veće za više od 25-30%.
Npr. za Fabiju 2019 1.0, koja koristi isti filter i nešto jeftinije ulje kao Vaš Kamiq, inspekcijski servis sa zamenom ulja je 103e.
Neka su ulje i ruke nešto skuplji za Kamiq u odnosu na Fabiju, i da dodamo 30%, za Vaš auto to bi trebalo da bude manje od 200e, koliko i u Srbiji.
https://servisnikonfiguratori.skoda.hr/servisni-paketi/
Razumijem da je to SF isto kao što je servis za vozila 4+ 30 posto jeftiniji za ISTO ?!
Isto tako mi je nevjerojatno da sam kupio litru ulja da imam u trgovini koja inaće ima oem dijelove i mehaniku od Škode za 12 eura..dok to isto ulje u ovlaštenom na servisu naplaćuju 37 eura?!!
Još nisam u toj fazi da moram na servis..ali definitivno ću prostudirati gdje ću..za onu čarobnu poveznicu u vezi toga da zadržim "garanciju"!! Nije problem napravit niti 300+ km do drugog servisa ako za isto bude 50 posto jeftiniji.
Isto tako sam i Kamiqa kupio..300 km van Zg jer je ušteda bila za oko 1400 eura vs onaj koji je 3,5km od mene.
@vakilee znam za Bosnu..a i klopa je u pola
Eto fino smo garažu od kolege..za spamali.