0 članova i 26 gostiju pregledaju ovu temu.
Ovo ne bi smelo da bude tako. Redovni servis u svim poslovnicama AČ za motor 2.0 tdi iznosi 20.000 dinara. Provereno u AČ Novi Beograd. Možda su još nešto radili. Postoje i drugi ovlašćeni servisi kod kojih je cena niža nego u AČ. A i kod njih ima razlike. Ja sam prvi redovan servis za O3 2.0 tdi sa svim filterima, uljem i radom platio 16.500 dinara
Ma lek je koristiti manje servise, ne AC i to je to. Jednostavno korektniji su sa cenama, opcijama (ulje) i marzama. Zato cemo mi u neki drugi ovlasceni servis.
svoju Fabiju održavam u Auto servis Nenad Jagodina. Koliko ja znam u pitanju je ovlašćeni servis,
platim taj isti mali servis po skoro duplo manjoj ceni nego što bih platio u neki ovlašćeni u BG, NS ili Auto Čačku. Zašto zapravo ću platiti manje? Zato što u ovom servisu gde ja idem on na nabavnu cenu nekog filtera doda još par stotina dinara kao maržu a na taj isti filter u nekom fancy servisu marža bi bila preko hiljadu dinara.
saznao da su njima glavna ciljna grupa državne firme koje plaćaju šakom i kapom, i nemaju primedbe da li račun ima 4 ili više nula...zato su i navikli da klepaju ljude koji ne znaju jer im se može.
I dalje ne mogu da shvatim zašto je ulje koje je u radnjama 600 i kusur dinara litar u ovlašćenom servisu 1450 dinara litar?! Ali, sve je to slika i prilika 90% naših privatnika. Uostalom, videli su kako klepa vlast, pa počeli i oni jer svi ostali ćute i ne bune se.
Sve go lopov i prevarant...10 000 dinara za četiri filtera...strašno!!!
Proverio sam, kad pitas za cenu jedna je ako je auto u garanciji a tacno duplo niza ako nije.
Uprkos tome, mislim da to nije glavni problem, vec da je problem u tome sto za automobil koji nije u garanciji naplacuju duplo manje a posao i materijal je isti. To je skandalozno i mislim da tu ima posla i za inspekciju i udruzenje za zastitu potrosaca.
Ovlašćeni bi spustili cene da firme prestanu da idu kod nji pa sve državne instucije voze škodu nji bole uvo za nas male potrošače zato i drže cene ...
Bez obzira na sve, kao što sam rekao u centru Beograda sam u ovlašćenom servisu platio 16.500 dinara.
Izvinite ako je off.