0 članova i 16 gostiju pregledaju ovu temu.
Pisao sam u ovoj istoj temi o tome par stranica ranije i naveo sam tacne cene koliko su drugu trzili za auto u garanciji a koliko za isti taj servis ako auto nije u garanciji.
Proverio sam, kad pitas za cenu jedna je ako je auto u garanciji a tacno duplo niza ako nije.
Servis je oko 25.000 dinara i to sam proverio sa vise prijatelja koji su isto vreme kupili nove oktavie i radili prve servise u AČ Novi Beograd. Evo i Nebojsa ti je okacio fakturu. Uprkos tome, mislim da to nije glavni problem, vec da je problem u tome sto za automobil koji nije u garanciji naplacuju duplo manje a posao i materijal je isti.
AC Novi Beograd
Ciganjska posla?
moguce je servisirati auto u ovlsacenom servisu po znatno nizoj ceni, ali to nije AC.
Da bih bio precizan, u pitanju je bio jul-avgust prosle godine.
Dakle, ne radi se ni o ovoj akciji za automobile 4+ godina, a i O3 još ne spada u tu kategoriju.
Nego mi nije jasno, sto se tice pravila, kako da pisemo o licnim iskustvima o servisima kada ovde pricamo uopsteno?
Ako ti nije jasno ili ne znaš kako - nemoj da pišeš.Ako planiraš i dalje da javno remetiš diskusiju zato što ti je jedan post obrisan - zaobiđi ovaj Škoda forum.