Da li neko zna kako pomocu dijagnosti aktivirati zadnju poziciju da sija istovremeno sa prednjim dnevnim svetlom? Ne bitno koji model, npr fabija 2 FL sa prednjim daylight svetlima...ili O3 sa prednjim LED dnevnim svetlima. Potpuno podrzavam zakonsku odredbu da se tokom dana vozi sa upaljenim prednjim dnevnim ili oborenim svetlima jer sam u praksi video prakticnost te primene. Meni licno vise odgovara kada i tokom dana vidim dobro osvetljen auto i napred i od pozadi. Nisam corav ali mi osvetljen auto tokom dana daje bolju orijentaciju i namere tog auta od neosvetljenog. Smatram da su glupost price o potrosnji i crkavanju sijalica (mrzi me da upalim dnevno svetlo, mrzi me da menjam sijalice, sijalice su mnogo skupe i crkavaju) to je isto kad se malo zamislite i vidite koliko puta treba u zivotu da se obucete i svucete,pa se onda zapitate cemu zivot

. Licno, vozim i danju sa maglenkama (ksenon) i oborenim ksenon svetlima i zadnjom pozicijom i smatram da sam tako uocljiviji na putu. U zadnje 4 godine, dva puta mi je crkao balast za ksenon, kinez doduse, al mi to ne smeta, zamenim i vozim dalje. Opet naglasavam, to je moje subjektivno misljenje, ne moraju se drugi sloziti

U farove sam stavio ksenon, imam socivo i na tehnickom pregledu u AC su mi farovi nastelovani. Nikad policija nije zaustavila i niko ne blica zbog zaslepljivanje. Al zato kad ja blicnem....