Autor Tema: istina ili laz  (Pročitano 1196 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže djordje48Započeo temu

istina ili laz
« poslato: 25. Mar, 2016. 14:50 »
http://www.informer.rs/vesti/zastitnik-potrosaca/62508/SOKANTNO-ISKUSTVO-BEOGRADJANINA-evra--CRKLA

ja bih radije usmerio diskusiju na to da li ovo tacno ili ne u smislu ophodjenja vlasnika prema voziliu, ophodjenja servisa prema vozilu i vlasniku i na kraju krajeva, da li je verovatno da jedan BMW usmeri skart ka srbiji kao nerazvijenom trzistu. Odakle njemu tolike pare za ova kola, jel pokrao ili nije, da li ima firmu i ne placa radnike i porey drzavi, da li je aktivan u politici i mulja nesto pa krade pare, dal je ovo namerno usmereno od strane ovog listra ka vlasniku servisa i uvozniku....naravno da imam svoj sud i o tome i uopste o posedovanju premijum brendova u srbiji (audi, BMW, merc, volvo),i davanju ovolikih svota novca za kola generalno ali mislim da sama problematika oko samih kvarova i ophodjenja bitnija. kako god ???

ват д фак ??? ??? ???
« Poslednja izmena: 25. Mar, 2016. 15:00 djordje48 »

Van mreže ivan4994

Odg: istina ili laz
« Odgovor #1 poslato: 25. Mar, 2016. 15:13 »
Neki od komentara ispod texta u informeru:

DUŠAN23.03.2016. 17:18OVO ME IZNENADJUJE SLUŠO SAM OD MOJI PRIJATELJA KOJI IMAJU BMV SKUPLJE DA KAD IM OTKAŽE DA SERVIS ISTOG SVE ORGANIZUJE ČAK I DA DOBIJE DRUGI AUTO DA KORISTI DOK NEOTKLONE REKLAMACIJE ČAK I ŠLEPANJE ORGANIZUJU A OVO JE JAKO LOŠE ŠTO SE PIŠE IPAK AUDI JE AUDI

Odgovori neko iz mase23.03.2016. 22:59@DUŠANSad mi je jasno ko vozi audi i slicne automobile i ko su im prijatelji. Druze moj , ti si nepismen do nerazumljivosti ... Prodaj audi i pravac vecernja skola . Kad vas vidim drago mi je sto sam sirotinja koja ima jedva za polovnu fabiju od 3000 e .

Ala ga je opleo, svaka mu cast! Ako je neko s foruma, neka se javi da ga vodim na pice! =)) =)) =))

Salu na stranu, ja verujem u ovo. Licno poznajem coveka kome se dize kosa na glavi kad mu pomenete Mercedes jer je covek imao tolikih problema sa novom E klasom pre nekih 6-7 godina. Sto sa autom, sto sa servisom. Kvarovi, silne reklamacije, zavlacenja, nepostovanje klijenta, ma haos... Covek bre zamalo nije dobio cir na zelucu od nerviranja... Zasto bi bilo drugacije sa BMW-om?

• Vozi: fabia mk1 sedan 1.4 16v 74kw

Van mreže IGOR 955

« Odgovor #2 poslato: 25. Mar, 2016. 17:28 »
Moje mišljenje je da samo blesav čovek može da kupi ponovo istu marku, ako se sa prethodnim autom napatio kao crni kukavac...

A ovaj, ni manje ni više, nego tri komada...

Neka kupi i čevrtog, mozda mu se posreći... :D
  • Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004

Na mreži mtesic

« Odgovor #3 poslato: 25. Mar, 2016. 18:45 »
Pre mi se čini da izvlači novac ili nešto mulja... BTW, ako je to ovaj borac za socijalnu pravdu iz Pokreta socijalista
( https://www.youtube.com/watch?v=VMSvorXFPP0 ) , neke stvari se mogu naslutiti  =))
  • Vozi: Fabijica MK1 1,2 htp :-)

Van mreže ivan4994

« Odgovor #4 poslato: 25. Mar, 2016. 19:36 »
He, ovo je jedna od voznji tog neslavnog BMW-a! Verovatno je vozio ovaj orkestar pošto na BMW-u mozda nije radila muzika, a sve da ne bi slusao lupnjavu mototra! =))
  • Vozi: fabia mk1 sedan 1.4 16v 74kw

Van mreže Bogdan86

« Odgovor #5 poslato: 26. Mar, 2016. 09:07 »
Predsednik omladine grada Beograda je Batman!  =)) =)) =)) https://youtu.be/2cUvdRQm2Sk
  • Vozi: Skoda Fabia 1.0 2015

Van mreže zix

« Odgovor #6 poslato: 26. Mar, 2016. 11:00 »
Ja bih rekao laž. Njegov otac je vlasnik firme NB čelik. Pogledajte na YT NB čelik i za koga je radio. Izmedju ostalih za Tempo, Delta City, Delta motors...

https://youtu.be/4SsI1bZ7BVo
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI 2012.

Van mreže IGOR 955

« Odgovor #7 poslato: 26. Mar, 2016. 16:26 »
Uvalili mu namerno neki škart, da prebiju dugove...

A možda ljudi nisu bili zadovoljni izvedenim radovima... wac1
  • Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004