0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Eto mene Pejo zanima da li si ti vozio uporedo 1.2 TSI od 105-110 KS i 1.9 TDI ili 1.6 TDI u istoj karoseriji. U gradu, na putu, uzbrdo, nizbrdo. Ja jesam. Vise puta. U razlicitim karoserijama. TSI je prijatniji za voznju, meksi, performantniji. Ako se nekome vise svidja zvuk dizela koji ide u obrtaje, od zvuka benzinca koji ide u obrtaje, onda je to druga stvar. Edit:@gormitTo o cemu sad ti pricas apsolutno nema veze ni sa cim na ovom svetu. Dakle besmislen post. Ako ti vozis auto od 70 KS, reci mi sta ce ti tolika snaga. Zasto nisi uzeo auto od 50 KS?Ja ne znam odakle uopste te price da je snaga automobila besmislena. Zasto uopste vozimo onda automobile sa vise od 20 KS?Sent from my iPhone
@Markoni,Ja vozim auto do 3000 RPM. 80% vrmena vozim u gradu. To sto 1.4 TSI ima 140 konja ne znaci nista jer je to na 5000 RPM. Meni znaci Nm, tj medju ubrzanja. A tu su 1.4 TSI i 1.6 TDI skoro pa isti poredeci diagrame koje je dala fabrika.
cackas zar ne?ok. ako je ogranicenje u gradu 50 kmh i ja vozim 50 kmh u jurija gagarina sta ti vredi 224hp? mozes samo da gledas u moju zadnju tablicu, jer ispod mosta stoji radar tesko da si junak da ides sa 150 na radar svaki dandopada ti se? ps pa ja i govorim o klasama automobila, da fabia nije bmnj, niti je napravljena da izigrava bmnj. ko zeli moze da za tih min 12.000 koje bi dao za novu fabiu kupi solidan bmnj, pa neka pici blago cici. plus sto verujem da na forumu ima mali broj nabudzenih skoda. manjina.
ne čačkam, nego ti pišeš nebuloze, i ne, ne dopada mi se, kad već pitaša kroz tu ulicu ja mogu i svojim bajsom da te obiđem ako voziš 50... sva ograničenja probija i 1.0 mpi u Citigo modelu, po toj logici ni u Superb ne bi išao jači motor od 1.4, pa bi svi vozili iste i najslabije... a imam ja svojih 214 a ne 224 konja gde da iskoristim, ne budi zavistan i frustriran zato što voziš 1.2 htp, pakost iz tebe izbija kolega i ne znam šta su, koje i kakve to nabudžene škode... + nije bmnj, nogo bmw... pozz