0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Treba da registrujem auto, a čeka me i promena saobraćajne zbog promene adrese... Da li mogu stići do Grčke kroz Makedoniju i vratiti se, sa tom potvrdom umesto plastičnom karticom? Imam zeleni karton od prošle godine. Registracija ističe 14.sept, ali hteo bih to obaviti pre Grčke, jer me odmah potom čeka novi put u inostranstvo. Sent from my LG-D722 [/quoteCitat: mirkuk38 28. Avg, 2016. 18:04Registracija ističe 14.sept, ali hteo bih to obaviti pre Grčke, jer me odmah potom čeka novi put u inostranstvo. Sent from my LG-D722 Okasnio si.Obzirom da ti registracija ističe 14,09. kao i meni, trebao si već 15.08. da odradiš registraciju i promenu saobračajne dozvole, stigao bi na vreme, sad probaj da kukaš i moliš ali mislim da ti to neće pomoći opbzirom da nemaš uplaćen aranžman a samim tim ni dokaz da ti treba hitno izdavanje dozvole.Sa potvrdom se možeš voziti samo po Srbiji...Treba da registrujem auto, a čeka me i promena saobraćajne zbog promene adrese... JEDINO rešenje vidim u tome da sa sadašnjom dozvolom ideš u Grčku i kad se vratiš odradiš registraciju i ne prijaviš promenu adrese pa iduće godine na vreme menjaj...
Registracija ističe 14.sept, ali hteo bih to obaviti pre Grčke, jer me odmah potom čeka novi put u inostranstvo. Sent from my LG-D722