Autor Tema: Alarmi, koji ugraditi?  (Pročitano 10931 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Alpros_auto

Odg: Alarmi, koji ugraditi?
« Odgovor #45 poslato: 15. Jan, 2014. 16:58 »
 Kradje automobila je relativno cesta pojava. Ono što je sigurno, da ukoliko neko želi da ukrade baš Vaše vozilo on će to uraditi, na Vama je da im otežate put.
Prema nekim informacijama koje mi posedujemo znatno su manje kradje automobila koja imaju zeder bravu. Alarm u kombinaciji sa zederom je svakako najbolja kombinacija, ali ukoliko ne posedujete novac za obe stvari, onda neka naša preporuka je zeder.

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #46 poslato: 21. Jan, 2014. 22:39 »
koliko od prilike koshta ugradnja zedera??? :)
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Van mreže jovan.ilic.89

« Odgovor #47 poslato: 21. Jan, 2014. 23:50 »
Цијена за уградњу у Голфа VI прије 2-3 мјесеца била је 24.000 динара. Ја сам уградио у своју Фабију у Јулу 2012. и дао сам 25.960 динара.

Van mreže Alpros_auto

« Odgovor #48 poslato: 22. Jan, 2014. 09:42 »
Cena ugradnje Zedera zavisi od modela vozila koje vozite. Pozivom na broj (381) 62 595 190 i (381) 62 595 290 možete dobiti tačnu informaciju.

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #49 poslato: 12. Apr, 2014. 21:14 »
konacno je ugradjena zashtita!!!nije alarm ali je dobra stvar!!!blokada racunara na skriveni prekidac(ni original kljuc ne moze da pokrene motor dok ne iskljucish prekidac) >:D,kako mi drugar prica do sada je spasio 7,8 automobila kojima je ugradio tu vrstu zashtite  C:-)

Van mreže Marconi77

« Odgovor #50 poslato: 14. Apr, 2014. 20:19 »

konacno je ugradjena zashtita!!!nije alarm ali je dobra stvar!!!blokada racunara na skriveni prekidac(ni original kljuc ne moze da pokrene motor dok ne iskljucish prekidac) >:D,kako mi drugar prica do sada je spasio 7,8 automobila kojima je ugradio tu vrstu zashtite  C:-)

Može li malo dodatne informacije, blokada kog računara je u pitanju? Jel prekidač prekida dovod struje do table ili prekida alnaser? Koliko je koštala ugradnja?
Pozdrav!

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #51 poslato: 15. Apr, 2014. 10:56 »
imash skriveni prekidac koji sakrivash po zelji,taj prekidac blokira glavni racunar u kolima!!moze da ga prikljuci na originalnu dijagnostiku a nece moci da pokrene motor!!!kada izlazish iz kola,ukljucish prekidac i ne razmishljash.ima struju,anlaser vergla,jedino shto mogu je to da ti isprazne akumulator i da oshtete malo bravu!!!ali najbitnije je da kola ostaju tu gde jesu!!!ugradnja me je koshtala 8000 rds! C:-)

Van mreže Filip

« Odgovor #52 poslato: 15. Apr, 2014. 13:52 »
onda je bolje, prostije i jeftinije da izmestiš OBD konektor, efekat je isti, nema paljenja preko kompa, s tim što ne moraš svaki put da klikćeš na taj prekidač da bi aktivirao zaštitu (a to se lako i zaboravi), plus prekidač mora da bude na dohvat ruke pa se lakše nađe, a priključak se mnogo ređe koristi pa zato može uspešnije da se sakrije
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #53 poslato: 16. Apr, 2014. 13:10 »
slazem se sa tobom filipe ali ako si odgovorna i nezaboravna osoba onda to nije teshko!!! ;)

Van mreže vladan266

« Odgovor #54 poslato: 19. Apr, 2016. 11:50 »
Marconi 77, Turbo...moze li kontakt, sajt...sta god, od tog decka iz NS koji je strucnjak za alarme?
  • Vozi: BMW E61 520d N47

Van mreže djordje48

« Odgovor #55 poslato: 19. Apr, 2016. 13:29 »
Losa iksustva sa Meta italijanskim alarmom koji je jedno vreme isao fabricki za skodu. Daljinac nece da reaguje na rastojanju vecem od 3m a negde u gradu uopste ne reaguje zavisno dal se mesa sa jos nekom frekvencijom... wac1

Van mreže ivan4994

« Odgovor #56 poslato: 19. Apr, 2016. 13:57 »
Ako nisu baterije, vrlo je moguce da je u pitanju frekvencija. Ja sam takodje imao problem sa starim alarmom(Vision), pa sam ga zamenio sa alarmom novije frekvencije i sad je super...
  • Vozi: fabia mk1 sedan 1.4 16v 74kw

Van mreže ИгоР

« Odgovor #57 poslato: 19. Apr, 2016. 19:49 »
Када вам аларм има лош домет, позовете колегу да окреће потенциометар на плочи од модула, а ви кључ у руке и одмичете се од аута док не састави. Може се нагурати и по 50-100м на овај начин...

Na mreži MAKS

« Odgovor #58 poslato: 19. Apr, 2016. 20:06 »
Ja trenutno nemam problema sa metom ali nikad se nezna. :P
Reaguje sa terase treceg kata. Znaci jos uvek je ok . Mislim da pitanje treba da se postavi frodu. Vidim da ga hvale na drugim forumu. :bravo:
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #59 poslato: 19. Apr, 2016. 21:09 »
Moja fabia ima ugrađen neki kineski alaram i neki dan na keju u zemunu ne mogu da otkljucam auto covece sve dok daljinski nisam gurno u rešetku hladnjaka a u podzmenim garažama radi savrešno i na NBG-du radi dobro a u centru nece pa nece ...
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god