0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
sto s' tice brave, onda bolje da si kucao pod onom temom - nedavno je bila na temu brave, i moguce da ti je ipak potreban samo ulozak a ne cela brava (onaj deo nazad. cak sam prilicno siguran. dakle bocni prvo samo ulozak pa probaj, nemoj odma sve da rasturas sto treba da se rasturi da bi se sve promenilo.
da da kontam te, ali mislim da je bas u tom ulosku - oni klikovi - koraci kljuca - to su loptice sa federima i lezistima, tako da mislim da se ipak skrckalo samo u tom ulosku nesto - pa kljuc moze da se zavrne za 360 stepeni. ne drzi me za rec, ali mislim da sve radi ulozak, a da sama brava je ono - po meri tvog kljuca pravljena - kao sto se cilindar na vratima kad ga izvadis vrti bez problema - zapravo zakljucavanje i t.d. vrsi brava a ne cilindar. mada ajd da ne tvrdim sto posto, jer kad sam menjao taj ulozak nisam obratio paznju na ovo o cemu pricam. e, da, ako si u poziciji probaj da nadjes oridjidji skoda ulozak.
ugi, mislim da nisam nista pomesao, al nebitno. (A (rad) jednako je F (sila) kroz s (predjeni put)), al da ne smaram sad dalje....