0 članova i 16 gostiju pregledaju ovu temu.
Ja bih najpre uzeo 150 4x4,pa onda 150 dsg,pa onda 190 manuelni. Ja imam 190 dsg 4x4 sportline,snagom sam prezadovoljan,vozio sam klasicni 150 i smatram da on ima i vise nego dovoljno,ali je 190 osetno,osetno jaci (i vuce do visih obrtaja). Razlika u lezanju sa i bez 4x4 je ogromna,nemoj da ti neko kaze drugacije,ne samo na vlaznom i snegu(tu da ne pricamo) vec u svim uslovima voznje,auto je neutralan u krivini,nema potpisivanja pri naglijem startu itd. Dsg je vrhunska stvar,salta neosetno,i ako imas puno gradske voznje mozda ti je i bolje nego 4x4 (ja licno ne bih uzeo dsg pre 4x4 ali ako dosta vozis po gradu odmorices se). Mislim da ce ti snage najmanje faliti i sa tim od 150ks,ide to dobro. Realno 190 manuelni je dosta brzi od ostalih,ali mnogo losije lezi od ovog sa 4x4(po meni je superb prevelik za samo prednju vucu) a onaj 150 dsg je najkomforniji za voznju(po gradu). Sam razmisli sta ti treba prema tvom stilu voznje,ali eto to su neka moja zapazanja.Ambition plus je odlican paket,ima sve sto treba,ali ono st9 bih ti savetovao da stikliras ako porucujes auto je progresivni servo i mode select.