0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Prihvaceno je da se koristi, bar u Evropi, engleski alfabet i to postuju i svi koji nemaju to pismo (bugari grci itd.).
Oni su iskoristili slova koja postoje u oba pisma iako predstavljaju drugi glas
One kvacice znaju bas praviti problem kod placanja parkinga porukom. Citao sam negde skoro da je zena imala problem jer na telefonu nema srpsku tastaturu, pa je umesto Đ poslala u poruci nesto tipa BG-001-TDJ i pauk joj odnese auto uz objasnjenje da nisu primili poruku za tu registarsku oznaku, pa se to vuklo po nekih milion institucija da bi zena dobila auto nazad bez placanja pauka.
Žena govori neistinu, imao sam auto sa ĆP na kraju skoro 6 godina. Može da se pošalje SMS i sa ĆP i sa CP. Oba funkcionišu.Druga neistina je da pauk ne nosi auto sa parking mesta, ako je uredno parkiran, iako nije plaćen parking. Dobićeš kaznu, tj. doplatnu kartu, koju u roku od 8 dana možeš da platiš sa popustom od 50%.Period zastare doplatne karte je u skladu sa svim drugim komunalnim potraživanjima, godinu dana. I to sam testirao na svom primeru, imao sam jednu doplatnu kartu jer sam zaboravio da produžim parkiranje. Slali su APP pisamca redovno, razni advokati i uterivači, da bi posle godinu dana sve to prestalo. Nemaju više ni pravni osnov da me jure.Moj dobronameran savet je da se redovno plaća parkiranje, nije to visok iznos. Ne rizikujte doplatne karte bezveze. Tapatalk