0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
U prodavnicama koje se bave prodajom stamparskog materijala imas sprej za skidanje lepka od folija. Dodushe od folija koje se lepe na automobil. Pitaj dali mozes da upotrebis za staklo. Mislim da je cena negde oko 500-700 dinara po boci. A moze i rucna varijanta. Naravno to je jeftinije. Nitro razredjivac ili cist benzin / kupis na pumpi u flasu od dva litra /. Pa ti vidi sta ti je volja i isplativost i naravno da nebude stete.
Sve vrste lepkova od raznih nalepnica i folija sa stakala sam uvek uspesno skidao sa apotekarskim benzinom. Benzin na sundjer za sudove trljas dok ne upije i brises sa ubrusima za ruke. Послато са VIE-L09
Ma Fra Deca Flash. Ima ga da se nadje ponegde među auto hemijom. Recimo neka neugledna radnja sa auto delovima u Piramidi ga ima. Ubija kako skida katran, lepkove razne itd. Ne nagriza lak i farbu. RN3 Pro via TT
Sve vrste lepkova od raznih nalepnica i folija sa stakala sam uvek uspesno skidao sa apotekarskim benzinom. Benzin na sundjer za sudove trljas dok ne upije i brises sa ubrusima za ruke. Samo uz atest mozes imati foliju na staklima i to samo pozadi zadnja i bocna stakla.
Mozda bi trebao da pitas nekoga ko stavlja folije na stakla, oni sigurno znaju..?
Meni nije jasno zasto su ti trazili da skines foliju sa zadnjeg stakla, kada je dozvoljeno 100% zatamnjivanje! Malo su se zeznuli oni!!