0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Planiram da kupim novi Superb pa imam sledeću "glavobolju":Kakav je motor 1,5 tsi obzirom da mi je on trenutno u fokusu kupovine u paketu active? Interesuju me iskustva nekog ko vozi taj motor u superbu.
Šta te zanima vezano za taj motor? Taj motor je sasvim ok za taj auto, nema neku bog zna kakvu snagu, lepo vuce i kreće, malo je trom do dve hiljade - dve ipo ali posle toga, lepo vuce. Drugo superb nije trkački auto to je auto za uživanje. Motor nema više nikakvih probelma, to što je bilo u startu je rešeno, potrošnja je od 8l pa naviše zavisi kako ga voziš. Eto ako te jos nesto zanima pitaj. Sent from my SM-G973F
Kupujem porodican auto tako da mi jurnjava nije primarna, ali mi je vazna snaga prilikom preticanja na magistralnim putevima. Kakav je u tom segmentu (preticanja)? Koliko je bucan na auto putu pri brzinama do 160 km i kolika mu je potrosnja na auto putu?
Smešno je da uvoznik prodaje a nema kao test vozilo. Ja nažalost ne živim u Srbiji, inače bih ti dao da probaš. Sigurno da negde ima da se proba kod nekih drugih dilera. Sent from my SM-G973F
Nije mi jasno kako ne mogu da pozovu dilere ili pogledaju da li su ikad prodali auto sa takvim motorom i ko ga je prodao. Pa zatim da nadju vlasnika i pitaju da ti dodjes na test voznju. Izgleda im je tesko da se malo potrude ako su ikad prodali takav auto. Bar da kazu znate nismo prodali nikad takav auto pa da covek zna na cemu je.
Zamišljam situaciju u kojoj me zovu iz auto kuće da dovezem svoj auto kod njih, da ga proba neki meni levi lik... I kakvo bi tu napušavanje palo Daj malo realnosti, nismo deca.