0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Mozda cu omasiti clana ali mi se cini da je hakkler stavljao senzore u krajnje je profesionalno odradio, a sam je montirao i farbao senzoreSent from my HTC Desire X
Mozda cu omasiti clana ali mi se cini da je hakkler stavljao senzore u krajnje je profesionalno odradio, a sam je montirao i farbao senzore
Ako si već odlučio,ali mislim da je to bacanje para i živaca,ako sam ugrađuješ.Malo više uparkiravanja,prakse da stekneš osećaj i biće OK.To ti je moj predlog.
2 Busy, nema šanse.nemacx, ako već ugrađuješ, kao prvo nemoj sam, ako nisi izuzetno stručan, i ako to nisi radio puno puta, što pretpostavljam da nije slučaj, jer onda ne bi pitaokao drugo, kupi kvalitetne senzore, ne neke jeftine kinezeja sam ugrađivao u Auto kući Kole u Zemunu kod Vlade elektroničara, a on je tata-mataverovatno ti je daleko, pa ti vidiu svakom slučaju prva dva saveta stoje i da, ofarbaj ih obavezno
Resenje sa VWa ali se moze lako preneti na Skodu:http://www.youtube.com/watch?v=cvHTSbQDsJQp.s. sala mala...
evo snimak nakon par dana kad je bilo montirano..jedino sam se zaje.o sto nisam dosao drugi tjedan po zeleni displey...kod lika di sam uzeo.kada je bila "akcija"..bili su svi narančasti dva razloga su nabavke toga..1.otac koji put vozi i parkira octaviu..i lakse mu je s ovim.2. dva puta sam pobrao onaj zastitni stupic koji stavljaju da bi si ogradili privatni parking.oba puta na moru..prvi put je kasko rijesio branik..drugi put u vlastitoj reziji.jeftinije mi je bilo ovak nesto stavit..i parkiras se bez brige.ne moras se ni okretat..dovoljno je retrovizore pratit..a kolko jos ima..misli senzor.postoji opcija samo gljive ..da brunda kolko ima..al meni je draze gledat displeykoji se moze zvukovno isključit ili pojačat.senzori se daju i visinski kalibrirat..kolko nisko da love.moji su narihtani na visinu cocacole od 1l je da kad sam spustio auto je doslo do problema..di zadnji lijevi sensor divlja..i radiispusnih dimova kroz cijevi koje sam stavio..ak ugl.i na minus 20 i +40c..rade ko prvi dan..i nakon farbanja.eto...http://youtu.be/qx8jC9J6pgM
Firma kod Buvljaka na Novom Beogradu (ako treba javicu ti kako se zove). Ugradjuju parking senzore koji i fabricki idu u Skodu i povezuju sa fabrickim radio aparatima pa se na njima prikazuje udaljenost od prepreke. E sad problem je sto nisu bas tako jeftini kao kinezi.