0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ne vidim baš dobro na telefonu, da li možeš da skratiš lajsnu bez skidanja i zalepiš samo taj prednji deo koji se odvojio?
Palo mi je i to na pamet danas,da taj deo koji zapinje za krilo jednostavno isturpijam 2,3 milimetra i da onda tih 4,5cm koji se odlepilo nekako zalepim posto je ostatak lajsne i dalje cvrst.Medjutim,veoma malo prostora imam izmedju vrata i odlepljenog dela da bi tu nesto budzio.Jedino da ukapam neki tecni lepak na tih 4,5 cm,al veliko je pitanje koliko bi se sve to zajedno primilo obzirom da se ne moze lepo ocistiti.Najradije bi skinuo celu lajsnu i pokusao je ponovo zalepiti,al ubedjan sam 99% da ce traka sa lajsne ostati na vratima,a ne na samoj lajsni ako je budem skidao ostatak lajsne koja se nije odlepila.
Zaljepi dvostranom 3Mtrakom. Drzi kao smrt. Meni drzi krovni spojler i tablice vec 4 godine, a prije farbanja je drzala krovni spojler 5 godina i uspjeli smoje razdvojiti tek kad smo je prekinuli ribickim silkom jer drzi ko smrt babu i da smo nastavili vuci samo bi slomili spojler.