0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Za jedno iznenadno kočenje apsolutno svaki auto sad ima dovoljno jake kočnice.Multilink nazad, možemo odvojenu diskusiju o tome, ali zadnja osovina na kočenju učestvuje vrlo malo. Dalje?Sent from my POCOPHONE F1
Octavia 4 karavan, liči kao da je prava?
Stabilnost pri nagloj promeni pravca,manjak understeera,na kraju krajeva i dodatni grip ako se prebrzo udje u krivinu itd.O otezanim uslovima i klizavom da ne pricamo.Za samo kocenje je isto,sirina gume,masa i snaga kocnica igraju ulogu,fabia ce stati bolje od a8 pa ne znaci da je bezbednija jer nije bezbednost samo kocenje.Meni se ovo svidja,deluje mi osetno "skuplje" od odlazece
Oktavija A5 2009 2.0 TDI prednji pogon i 2.0 TDI 4x4 mizerna razlika u ceni kao polovnjaci. Samo sto ovu drugu nigde necete naci na oglasima pa i ne mozete cene da uporedite.Tako da cena tu nikakve veze nema . Da se ogranicim samo na putovanje po Srbiji, zimi mi bas nedoataje 4x4 ali nazalost nije bilo takvih polovnjaka u trenutku kupovine sem jetija a on mi je bio manji auto pa sam od dva zla odabrao manje:(