0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
"i tako dok stignem na odredište i parkiram, imam osušenu ventilaciju, plus sam bolje pripremljen za izlazak 35-40C."Sve se slazem, samo bih dodao da tih 5-6minuta se po mlao gusim u vlagi koja izlazi iz ventilacije koja se susi. Ali, tako mora.
Izgleda da je problem naci dobar servis za dezinfekciju klime. Svako to treba s vremena na vreme da uradi bez obzira koliko da pazi sa gasenjem klime pre gasenja motora. Ako se ne oseca miris ne znaci da nema gljivica i bakterija vec da su u manjoj kolicini.Ja sam prosle godine trazio gde da ocistim klimu i uradio sam u beogumi sa winns sistemom, onim sto pola sata isparava ispod suvozacevog sedista ali ocigledno da majstori tamo ne znaju kako se to koristi. Nije upalio klimu (kompresor) nego samo obicno duvanje. Nemoguce je tako da se ocisti isparivac. Naravno da je efekat bio nikakav i da se isti smrad i posle pojavio.Poenta ovog mog posta je da vrlo malo servisa zna da radi dezinfekciju i ako neko ima dobra ili losa iskustva bilo bi dobro da to podeli sa nama
Meni je majstor kada sam vozio Megana rekao da idem u Polar klime, i da se kune da su izmislili klimu. E sada, možeš da probaš možda da se čuješ sa njima pa da vidiš.