0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tek na RS 2.0TSI ne bih ugradjivao plin, niti dao majstoru da ga reze.
Fabricki ugradjen TNG na Skodi nemas. Postoji samo 1.4TSI sa CNGom.Ne tvrdim, ali ne vidim kako ce da trosi manje (u litrima ili bilo kojoj drugoj jedinici mere) nesto sto trosi dve vrste goriva gotovo istovremeno; narocito kod pomenutih varijanti sa direktnim ubrizgavanjem i TNGom?Tek na RS 2.0TSI ne bih ugradjivao plin, niti dao majstoru da ga reze.
Imas temu na linku https://forum.skodaforum.rs/index.php?topic=8433.0Konkretno, drugar ima 1.8tsi 4x4, prvo je stavio AC stag DPI, radio odlicno ali je znao na 100 km da povuce i preko 2.5 litara benzina plus plin. Uredjaj je posle 3 meseca skunut i stavljen landi renzo, trosi oko 1.5 litara benzina plus plin. AC ima bolju mapu i radi u idealnoj smesi dok je landi proradio kako treba tek nakon stelovanja od strane Italijana preko team viewera, pre toga je radio u siromasnoj ili bogatoj smesi obzirom da nema autoadaptaciju u voznji. Generalno, covek je zadovoljan, auto je presao od ugradnje oko 10.000 km, nema nekih problema. Cena ide oko 750-900 eur, njega je izaslo dosta manje jer je sam ugradjivao, obzirom da se time bavi. Benzin se konstantno trosi jer hladi ben.dizne kako ne bi pregorele. Imas plinske uredjaje u tecnoj fazi, ali cena ide duplo u odnosu na ove varijante.
Malo sam udario konfuziju, benzin plin, ali se nadam da si razumeo. Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Preko drugara sam saznao za servis, blizu Grand kafe