0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.
BrRisto govoriš o atmosferskim benzincima??Probaj TSI ili TFSI sto kaže Ugi,pa ćeš se prijatno iznenaditi...Da li ima nekog na forumu koji vozi scout-a 1,8tsi-ija?!P.S.sa DPF-om (Hvala Bogu) nisam nikad imao problema,jer je vožnja 80% otvoreni put Sent from my iPhone
Nije tu pitanje da li je dizel ili benzinac, nego da li motor ima turbo ili ne. Bio bi zadovoljan aktuelnim TSI ekvivaletntne snage garantujem ti gajbom piva.
Rekao bih da ti je stil voznje takav da bi ti i 1.8 TSI trosio dosta. Tako da nema potrebe da juris po forumu i gledas koliko kome auto trosi, vec malo probaj stalozenije da vozis. Ako to ne mozes, onda ti nista nece znaciti informacija od ljudi koliko kome trosi jer vecina ljudi vozi stalozeno rekao bih.Sent from my SM-N910C
Pa znam, sluzi, ali tebi ce potrosnje drugih delovati neverovatno, i trazices krivca u svom autu, a on je sasvim u redu najverovatnije.
Vidi, može da se kaže da si zaslužan, a ne kriv Da bi saznao šta je, pokušaj da voziš na sledeći način (ne stalno, samo za test):1. Čim dođe na 2300 obrtaja, šaltaj u višu brzinu2. Trudi se da što više voziš konstantnom brzinom, nemoj da ubrzavaš i usporavaš svaki čas, idealno je da ideš u najvišoj brzini na 1800-2000 obrtaja.3. Gledaj daleko i razmišljaj unapred tako da što više kočenja radiš motorom (naravno, nemoj da ugrožavaš bezbednost), ovo se odnosi na usporavanje pred krivinu ili semafor.Probaj jednu ovakvu test vožnju i trebalo bi da se spusti na ispod šest litara na magistralnom putu po ravnom (bez mnogo uspona).Ovo se odnosi na dizel koga ti voziš (ako sam dobro zapamtio), ne na 1.8 benzin, mada verovatno i on može da dođe na ispod šest pažljivom vožnjom.
Jedan moj drug ima stav o takvim vozačima - da voze kao babe.