0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.
Joj jeste kraljevi...pa ste se tako angazovali....Hvala vam @BatkeSlažem se sa @Marjanke da je rat upravo izbio zbog @BrRista..Inače BrRisto,ja sam našao resenje za pandure,uključen stealth mod, i ja "letim" ispod radara :pInače nije pogrešno izabran auto,potrosnja je ta pa je ta...matori se polako "miri" sa tim...Ali mi niko nije još odgovorio za haldex i filter??Googlao sam malo,ali nisam siguran da je ugrađivan u ovaj model iz 2007.god :/Sent from my iPhone
Malo kasnim sa odgovorom,ali moze da znaci vlasnicima. Imao sam scouta,doduse 2.0 fsi 150ks. Meni je on na letnjim po beogradu trosio 11.5,na zimskim 10.5. E sad,ima jedna caka. Gume za scouta su 225/50/17,a zimske su mu 205/55/16. I auto nekako bude smesan na njima,nizak. U stvari,one su za bulvalno ceo inch manje u precniku od letnjih. Zato slobodno za zimsku stavite 205/60/17,ona je skoro ista kao letnja u precniku(za nijansu je manja od letnje),ali je visi i uzi profil,odlicna za sneg. To vam je moj savet,jer me je bunilo to sto mi je auto zimi vidno nizi nego leti.Inace scout je auto koji sam ubedljivo najvise voleo,nikada ni najmanji problem,jedan od prvih koji su stigli kod nas,kupio sam ga 2007 i vozio do pre neki mesec. Udobnih,bezbednih i bezbriznih 250 hiljada kilometara,a veliki procenat je vozen u gradu.
Moj je bio srebrni i imao je ksenone. Platio sam ga nesto sitno preko 30k 2007me. Benzinac 150ks,nikad nikakav problem,isao odlicno (presao sam u njega iz octavie a5 2.0 pd 140),jako elastican motor (a ne bi se naslutilo iz brojki,ali iz mesta na kvacilo je mogao da podje trecom,sto sam voleo da uzmem opkladu na to ,a nema nesto mnogo obrtnog,200nm,valjda dobro uklopljen menjac,sta li). Za sneg babaroga,kad je jedno jutro palo 20cm snega..........
Ta ploca je mnogo dobra stvar,pisao sam kako je mene spasila(cela steta je bila da sam otisao kod majstora,skinuo je i ispravio macolom ,ni dinar). Led je zeznuta stvar,treba znati da sve ima granicu do koje moze,nije ni 4x4 vakum. Ja sam zimi kad je sneg na putu(neki sa krivinama) gasio esp i onda hvatao skoro svaku krivinu na kontru,jako lako ide bocno.....