0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.
Prijatelju bez uvreda ali nikako nemogu da razumem ljudi koji daju 15k eur ili vise za auto i kad stave Tigar. Ima puno niz BG novi dzipova i skupe limuzine na Tigrove gume.Nemora da se juri premium klasa ali mid range guma uvek vrsi posao i cuva glavu i auto. Samo da dopunim kolega Nidza, na Tigar mu trebaju 43m da stane na mokro, a Continental staje nakon 33m. Evo ti link pa ti sam presudi dali vredi usteda.https://shina.guide/press/wp-content/uploads/2017/10/auto-bild-2017-winter-tire-pretest.jpg
Razumem šta kažeš. Ni ja nisam krenuo od Wintere. Zapravo sam hteo neku mid range gumu: Sava, Kumho, Barum, Kleber... ali opet čitam svašta na raznim sajtovima pa pomislih da li plaćam samo ime za te gume srednjeg kvaliteta. Inače Winteru sam vozio davno na jednom automobilu i ok je bila, ne sećam se nekih mana, osim što se potrošila malo brže, pa pomislih šta bi falilo da stavim opet jer mi u ovom trenutku nešto bitan svaki dinar. Sava bi mi bila drugi izbor nego, pričaju ljudi da je mekša guma, da se oseti u krivinama, a kako je težak auto, cca 1730kg nemam ideju da li je ok, pa ako ima neko iskustva super. Barum mi takođe deluje ok, ali negde čitam opet da je plastična previše.