0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
slažete se?
Mene si licno uvredio jer me poredis sa silikonjarama, mogu i ja tebe time sto te smatram ozbiljnim kenjatorom, smaracem i redovnim dusebriznikom. Eto da budemo kvit.
Ja se ne slazem Naravno da je lepo kupiti automobil kakav ti odgovara, ali cesto to nije moguce ili finansijski izvodljivo.I da ne stavljamo u isti kos lepljenje folija i plastika sa ebay-a sa originalnim delovima ili originalnom dodatnom opremom.Tom logikom svako ko je nakon proizvodnje auta bilo sta dodao na auto za*ebao se. Ne znas koliko stvari koje su "fabricke" servis ugradi pre isporuke kupcu - navigacije, felne, volani, lajsne, spojleri, zastite poda, nastavci auspuha, ... ima gomila primera.Znam coveka koji je kupio tada najjaci Style Superb, ali nije hteo 19" pa su skinuli 19" i ugradili 18" u servisu, itd...Znam zasigurno da je je pre x godina na barem 100 Fabija i Octavija naknadno ugradjena klima pre isporuke; ili npr. Yaris R'n'B je lokalno pravljen paket, i30 Sporty su pakovali nakon prozivodnje a pre isporuke, itd...Sto se motora tice, istina je i tamo i ovamo tvoj 1.6TDI postoji sa 75,90,105 ks; a motori isti; ili 2.0TDI CR od 110 i 140 ks; isti motor.