Autor Tema: Skoda Smart Link - kakva su vaša iskustva?  (Pročitano 17461 puta)

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže HellBlaze

Odg: Skoda Smart Link - kakva su vaša iskustva?
« Odgovor #75 poslato: 31. Mar, 2019. 12:55 »
Pa sad ne znam da li je zastareo ali probaj prvo drugi kablic

Van mreže PejaZapočeo temu

• Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže sky-nm

« Odgovor #77 poslato: 10. Apr, 2019. 10:04 »
Ja sam sada pokušao da instaliram Android Auto na svom telefonu (https://www.android.com/auto/ ) i piše da Srbija nije podržana, koju aplikaciju koristite? ili ako koristie ovu aplikaciju da li je preuzimate sa nekog drugog linka?

• Vozi: Škoda Superb 2019 / 2.0 tdi

Van mreže HellBlaze

Van mreže sky-nm

« Odgovor #79 poslato: 10. Apr, 2019. 12:32 »
Hvala,

Sada sam bio do Auto Čačka, uz pomoć tehničke službe smo povezali auto i telefon putem mirror linka i koristili Sygic.

Medjutim tehnička služba je rekla da smart link ne radi u Srbiji, ali on nije znao za ovu aplikaciju tako da se nadam da će raditi kada bude stigao auto.

« Odgovor #80 poslato: 10. Apr, 2019. 12:49 »
Kako ne radi, a doplata kao dodatna oprema?

Van mreže Maksimus

« Odgovor #81 poslato: 10. Apr, 2019. 13:26 »
Porseova verzija radi bez greske,uvek moze da se vidi gde je auto,da zakljuca i da trubne  :B=)
Cenim da radi i skodina,doduse zahteva data karticu.

Van mreže sky-nm

« Odgovor #82 poslato: 10. Apr, 2019. 15:00 »
Smart link se ne doplaćuje u Ambition paketu za Superb.

Zašto tehnička služba ne zna za link koji je HellBlaze postavio stvarno ne znam. Iskreno sam očekivao drugačije iskustvo prilikom kupovine novih kola, po prirodi volim da imam odgovore na sva pitanja a kod naših prodavaca isti zavise od osobe koju pitate što je po mom skromnom mišljenju  neadekvatno. Neporfesionalizma mi je preko glave ali to je izgleda standard imajući u vidu da sam slično iskustvo imao sa svim prodavcima sa kojima sam komunicirao.

Auto sam upravo poručio tako da se nadam da će što pre stići kako bih mogao lično da otkrivam opcije na raspolaganju.

Sa druge strane dobro je da ima ovakav forum na kome se ljudi medjusobno pomažu.

Još jednom hvala,

Van mreže jovan.ilic.89

« Odgovor #83 poslato: 10. Apr, 2019. 15:05 »
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
Zašto tehnička služba ne zna za link koji je HellBlaze postavio stvarno ne znam.

Зато што је то линк до незваничног канала са крекованим апликацијама (које чак не могу ни да се ажурирају, него сваки пут мора да се скине нова и инсталира, уколико желите најновију верзију). Елем, све и да знају за ово ни у ком случају не би смјели да спомену или препоруче нешто такво :)

Van mreže klisko

« Odgovor #84 poslato: 10. Apr, 2019. 17:16 »
Kod nas je problem što reklamiraju opcije koje kod nas ne postoje u ponudi. Uredno na zvaničnim sajtu možete da vidite razne asistencije i cool mogućnosti, a kad hoćete da kupite, onda (ako imate sreće) kažu da ne može. Ako nemate sreće, dobijete auto bez nekih opcija za koje ste mislili da ste ih platili. Za ovo prvo sam se dva puta uverio lično, za ovo drugo su pisali drugi na forumu.
  • Vozi: Octavia A5FL 1.9TDI 2010 i Octavia A7FL 1.6TDI 2019

Na mreži zoranius

« Odgovor #85 poslato: 11. Apr, 2019. 08:39 »
Smart link ako se koristi Mirror link trazi premijum verziju Sygoc navigacije koja je oko 80e. Nisam uspeo da nadjem 'nezvanicnu' verziju koja radi. Ako se koristi Android auto rade Google mape i mogu da se koriste neke aplikacije za pustanje muzike. I jedna i druga opcija bi bile zgodne za auto sa Bolerom koji nema navigaciju. Za auta sa Amundsenom ili Columbusom ne znam cemu sluzi. Sam uredjaj pusta sve muzicke fajlove (radi i sa flacovima), moze da se pusti i sa bluetootha, ima svoju navigaciju tako da sam opcija ne znam koliko ima smisla.
  • Vozi: Superb 2.0TDI Ambition +

« Odgovor #86 poslato: 11. Apr, 2019. 10:42 »
Ima smisla, jer je neko navikao npr. na Apple aplikacije...

Van mreže HellBlaze

« Odgovor #87 poslato: 11. Apr, 2019. 12:53 »
Plus nekad me mrzi da kacim fon za gmaps i samo otkucam adresu u fabrickoj navi

Radi i Waze na android auto/carplay

Van mreže srlek

« Odgovor #88 poslato: 14. Jul, 2019. 08:13 »
Sygic navigaciju podrzava CarPlay? Ako si siguran u to sto pricas kupicu je odma. Meni je malo nerealno da radi bilo koja navigacija jer sto bi onda neko dao 800 i kusur evra za fabricku ako ce da kupi smart link za 200 i aplikaciju za 50-ak evra.

Za Sygic ne znam, ali copilot radi i ima fora da ne mora da se plati, a i placena nije puno skupa, tako da RADI
  • Vozi: Škoda Karoq 2.0TDI 4x4 150 StylePlus+

Van mreže sky-nm

« Odgovor #89 poslato: 15. Jul, 2019. 09:27 »
Prvo da se zahvalim za neoficijalni link za AndroidCar - proverio sam napokon (čitaj napokon je stigao auto) i radi.

Medjutim razočarao sam se što se tiče samih aplikacija za navigacije pokušao sam waze i google maps i nisam imao osećaj kao sa garminom (na koji sam navikao) odnosno tokom vožnje nije menjao rute ukoliko sam odlučio da promenim putanju i imao sam osećaj da je sve radilo dosta usporeno. Da li je neko imao slične utiske i da li znate da li je do podešavanja ili jednostavno moram da tražim drugu aplikaciju.

Takodje me interesuje da li ste imali dobrih iskustava sa nekom navigacionom aplikacijom i da li imate preporuku za neku navigaciju za koju mogu da se skinu mape offline?

Dodatno napravio sam grešku nisam čitoa sitna slova i instalirao sam Sygic i platio korišćenje iste, medjutim nisam kupio premium (koji je 55 eur trenutno) tako da ne mogu da koristim istu u kolima. Doplata nije strašna i pokušaću trial sa drugim telefonom pa ću da vidim da li ću kupiti ili ću jednostavno koristiti garmin koji imam.

Hvala na odgovorima unapred,