0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Za nas sa jeftinijim ulaznicama (manjim paketom interneta) je l moze rezime potrosnje u ciframa ?Ovo je prvi Seat za koji mogu da kazem da je lepsi od VW.Odlicno su ga uradili, i spolja i unutra.
Odlican tekst, i meni se svidja nova Ibiza, doduse nisam imao prilku da je vozim. Vise mi se svidja od novog Pola.Slazem se da tim da nova platforma donosi velike promene i da ce Fabija nazalost bas puno izgubiti ovim kasnjenjem, tj. redizajnom na staroj platformi. Nekada najbolji VAG model u segmentu (Fabija) postaje lagano najzastareliji.
Један мали детаљ, скала за темперстуру мотора, није казаљка али као да јесте. У сваком случају 10х боље него плава лампица која се угаси!
Meni se Ibica ne svidja, ne znam zasto ali tvoja skoda dvojka mi je lepsa Kakvi su bilstein b8 jesi menjao i opruge, jesu li tvrdi bas i jel se bolje ponasa auto u krivinama nego npr stqndardni amorti kod Ibice?
Dobar rivju..kako si uspio toliko podataka i videa posložiti u samo 24h ? I trebao si đir napraviti i na zadnjim sjedalima da rivju bude potpun.
Mnogo dobar font cajgera.
Све у свему туга је што Шкода (опет кажем - по мом мишљењу) нема конкурента овом двојцу на новој платформи, тек следи редизајн који ће и даље бити на старој PQ26 па после цирка 3 године нови модел који ће бити на MQB A0 а тада ће Поло и Ибица већ имати редизајниране моделе и тако опет бјежати Фабији огроман корак (или 1.5) Не знам како се то десило, надам се да они знају шта раде
Ibiza me više podseća što se table tiče na audije.
Jedan seat sa vesanjem iz kupre (drzala rekord za fwd auto na nirburgringu) i motorom iz golfa r facelift bi bio bomba.
Znaju vrlo dobro šta rade, jer će Škoda na staroj platformi imati sigurno 20-30% nižu cenu i drugu ciljnu grupu kupaca...